VIDEO / Locatarii blocurilor arse din Chiajna tună și fulgeră, după ce au rămas fără case: "Mai am doar hainele de pe mine"

Incendiu Chiajna © captura video

Un incediu puternic a distrus complet mai multe apartamente dintr-un bloc din cartierul Chiajna. Pompierii au intervenit masiv, cu 25 de autospeciale, și-au luptat ore în șir cu flăcările mistuitoare.

Focul a distrus mai multe apartamente, iar acum locuitorii sunt în stare de șoc după ce și-au văzut apartamentele distruse în totalitate. 

"Era fum gros și în zece minute s-a extins imediat. Am auzit că e foc și am ieșit imediat, așa cum eram. Tot zic că e un vis și că nu e adevărat ce s-a întâmplat. Mai am doar hainele de pe mine.", a declarat o locatară, potrivit Acces Direct.  

"Am ceva dubii pentru pompieri. Nu și-au făcut treaba, eu sunt pompier. N-au avut nici un fel de strategie. Nu aveau apă, așa am auzit, așa am auzit. Au fost foarte organizați, de la un singur apartament să ia foc alte trei e imposibil. Sus la mansardă sunt afectate 30 de apartamente. Până jos la etajul unu sunt terminate toate, de la apă și fum. Trei etaje sunt distruse în totalitate, eu așa consider. Ni s-a oferit ceva cazare pentru prima seară. Nu știm ce vom face. Nu au avut nici un fel de strategie, după ce au ars au acționat.", a spus un alt vecin, la Acces Direct. 

Autorităţile au acţionat pentru protecţia altui imobil din apropiere. În afară de cele 25 de autospeciale de stingere şi 3 motopompe, au fost trimise 5 autoscări.  Pentru a evita extinderea flăcărilor, pompierii au acționat în mod preponderent cu autoscările, pe trei laturi ale blocurilor.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro