Lovitură cumplită pentru femeia care şi-a fiert propriul băieţel / Nu credea că i se poate întâmpla asta!

+6 click pentru
galerie

Plecată în Germania, pentru a lua viaţa de la capăt, individa care şi-a topit băieţelul în sodă, în oala de ciorbă, a prmit o lovitură cumplită, de la cine se aştepta mai puţin.

Noul iubit al lui Tunde Otvoş, individa care a scăpat fără o zi de puşcărie, deşi a profanat cadavrul propriului copil, a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, că a decis să pună punct relaţiei. Deşi cei doi păreau fericiţi şi chiar plănuiseră să facă nunta, bărbatul s-a răzgândit după ce a aflat detalii sinistre din trecutul lui Tunde. “Nu mai locuim împreună. Ea a plecat în Austria. Nu mi-a zis despre problemele ei cu legea şi nu ştiam că şi-a fiert copilaşul în sodă caustică, pentru a-şi ajuta concubinul criminal. Sunt şocat!”, a declarat bărbatul care, până mai ieri, visa să se însoare cu Tunde.

Cazul lui Tunde Otvoş este de-a dreptul halucinant, în condiţiile în care femeia a recunoscut că şi-a fiert propriul copil în oala cu sodă caustică şi nu a fost niciodată acuzată de profanare, fiind salvată de la puşcărie de procurori şi de judecători. Fostul concubin al lui Tunde, italianul Antonio Zaccagna (foto jos), autor al unei crime înfiorătoare, a fost condamnat la 14 ani de puşcărie dar, în mod bizar, procurorii nu i-au pus sub acuzare pe complicii care l-au ajutat pe criminal să transforme cadavrul micuţului în supă. Astfel, mama care şi-a fiert propriul copil în oala cu sodă caustică (Tunde Otvoş - n.r.), sora şi fratele acesteia, care au recunoscut că au participat la profanarea cadavrului, au scăpat fără o zi de puşcărie, fiind ajutaţi să scape de condamnare chiar de cei plătiţi să aplice legea.

Iată ce declara, în urmă cu ceva timp, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, instituţie care a lăsat în libertate trei profanatori de cadavre şi complici ai unui criminal sadic: "În noaptea de 28 aprilie 2013, în timp ce cadavrul copilului fierbea pe sobă, în bucătărie, cei patru (Zaccagna, Tunde, sora şi fratele lui Tunde) stăteau la masă, la câţiva paşi. Din când în când, mergeau, pe rând, ca să amestece în oala cu trupul băieţelului, şi, fiindcă scheletul acestuia nu se dezintegra, au amestecat în cazan timp de zece ore. La final, când cadavrul s-a transformat într-o masă gelatinoasă, Zaccagna a plecat cu recipientul pe malul unui râu, unde l-a vărsat parţial. La un moment dat, şi-a făcut apariţia un localnic, iar italianul s-a speriat să nu fie prins. Aşa că luat cazanul şi a plecat în altă parte, unde vărsat restul conţinutului". Cu toate acestea, singurul care a ajuns în faţa judecătorilor a fost Zaccagna, care a fost condamnat la 14 ani, pentru loviri cauzatoare de moarte şi profanare de cadavre.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro