Lovitură în cazul româncei din Italia care a ucis un bătrân alături de logodnic! Câţi ani va petrece Georgeta după gratii

Lovitură în cazul româncei din Italia care a ucis un bătrân alături de logodnic! Câţi ani va petrece Georgeta după gratii © Foto simbol Pixabay

Georgeta, românca de 25 de ani care a ucis un bătrân alături de logodnicul ei, a fost condamnată de instanţa din Italia! Concluziile anchetatorilor sunt tulburătoare.

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că Georgeta, o româncă de 25 de ani stabilită în Italia, ar fi activat ca damă de companie până când Umberto, un croitor de 82 de ani, s-a îndrăgostit de ea. Cei doi s-au apropiat însă, după ceva timp, românca s-a cuplat cu Fabrizio, un fost client de-ai săi, în vârstă de 36 de ani. 

Relaţia dintre Georgeta şi Fabrizio a evoluat rapid şi s-au logodit. În acest timp, au mai încercat să obţină bani de la Umberto. 

Croitorul de 82 de ani şi-a dat seama că cei doi au un singur interes şi a refuzat să mai scoată bani din buzunar pentru a le "alimenta" poftele. Aşa că, Georgeta şi Fabrizio au plănuit răpirea bătrânului, conform Roma Fan Page.

În acest mod, au reuşit să ia de la el cardul şi pin-ul. Doar că, răpirea s-a încheiat tragic. Umberto a murit asfixiat, din cauza modului în care a fost legat. Cadavrul italianului de 82 de ani a fost găsit după 10 zile de la răpire, în Terracina. 

Iniţial, Georgeta şi logodnicul ei au fost condamnaţi la 30 de ani de închisoare. Ulterior, magistraţii au stabilit că Fabrizio se face principalul vinovat. 

Astfel, pedeapsa Georgetei, românca de 25 de ani, a fost redusă la 19 ani de închisoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro