Lovitură pentru Vulpiţa şi pentru Viorel din partea soacrei. ''Mama a fost azi la Protecţia Copilului''

Lovitură pentru Vulpiţa şi pentru Viorel din partea soacrei. ''Mama a fost azi la Protecţia Copilului'' © Captură

Lovitură pentru Veronica şi pentru Viorel. Astăzi, soacra Vulpiţei a mers la Portecţia Copilului Bârlad, acolo unde a solicitat ca fetiţa băiatului ei să-i fie dată în plasament.

Deşi lucrurile păreau că vor intra în normal între Veronica şi soacra sa, după ce săptămâna trecută s-au împăcat la Acces Direct, ei bine, lucrurile par departe de a se fi încheiat. 

Astfel, astăzi, mama lui Viorel a decis să meargă la Protecţia Copilului din Bârlad, pentru a solicita ca nepoata sa să-i fie dată în plasament. Ba chiar soacra Veronicăi l-a chemat la Vaslui şi pe fiul ei, însă Viorel refuză să meargă şi pare extrem de deranjat de decizia luată de mama sa.

''Mama s-a dus azi la Protecţia Copilului Bârlad şi mi-a spus să vin luni să semnez hârtia, să-i dăm fata în plasamant lui mama, dacă nu mă dau în judecată că nu vreau să vin. Eu am tăcut, nu am zis nimic şi acum să vedem ce iese'', a spus Viorel.

''El a spus că nu vrea să se ducă'', a spus Veronica, despre decizia soţului ei.

Vulpiţa şi mama soacră au dat-o la pace

După ce s-a aflat că nora ei a călcat strâmb, mama lui Viorel a fost extrem de supărată pe Veronica, pe care nici nu a mai vrut să o primească acasă. Ba chiar i-a strâns toate lucrurile şi i-a interzis să mai calce în casa ei. Ulterior, situaţia s-a agravat, după ce Marian a precizat că fiica Veronicăi ar putea fi a lui.

În cele din urmă, după ce testul de paternitate a confirmat că Viorel este tatăl fetiţei Veronicăi, Vulpiţa şi soacra sa au îngropat securea războiului şi s-au împăcat. Până astăzi, însă, când soacra vrea să le dea lovitura fatală celor doi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro