Vulpița și Viorel, ședință foto romantică de Dragobete! Și-au făcut declarații de dragoste siropoase / VIDEO

Vulpița și Viorel, ședință foto romantică de Dragobete! Și-au făcut declarații de dragoste siropoase / VIDEO © Acces Direct

Dragostea pluteşte în aer! Veronica şi Viorel au sărbătorit Dragobetele, cum altfel, dacă nu în stil tradiţional românesc. Cei doi soţi şi-au dorit o şedinţă foto, în cuplu, ca să fie siguri că nu vor uita aceste clipe unice, niciodată.

Aşadar, tinerii soţi s-au lăsat fotografiaţi de un profesionist, într-un cadru pitoresc. Iar şedinţa foto a început în... pivniţă. Aşa că, printre borcanele cu dulceţuri şi murături, Vulpiţa şi Viorel şi-au rostit cuvinte frumoase, au râs şi s-au tachinat…

Îmbrăcaţi în costume tradiţionale, Veronica şi Viorel s-au plimbat printre rafturile pline cu bunătăţi. Iar, la indicaţia fotografului, cei doi au aranjat împreună borcanele pe rafturi.

Viorel i-a dat o mână de ajutor frumoasei sale soţii, însă a simţit nevoia să îi şi atragă atenţia. Şi, ca să ajungă la borcanele care se aflau pe rafturile situate la înalţime, cei doi soţi nu au avut nevoie doar de scară, ci şi de puţin... curaj.

Până la urmă, Viorel a cedat în faţa soţiei şi i-a respectat decizia. Însă, Veronica nu a stat cu mâinile în sân şi şi-a ajutat soţul.

La insistenţele fotografului, a urcat şi Veronica pe scară, dar nu a scăpat de frica de înălţime, chiar dacă Viorel era în preajma ei. De întadată ce s-a liniştit, Veronica a fost, din nou, cu zâmbetul pe buze.

Şi, pentru că traista s-a umplut repede, Viorel i-a adus soţiei un coş mai încăpător. Dar nu a uiat nici s-o tachineze pe Vulpiţa lui… Din pivniţă, cei doi soţi şi-au continuat şedinţa foto în camera în care se afumă carnea.

În timp ce Viorel a ieşit la o plimbare cu calul, Veronica şi-a făcut griji pentru el. Imediat cum Viorel s-a întors, Veronica l-a luat la întrebări. În cele din urmă, de dragul şedinţei foto, Veronica şi-a învins teama şi a acceptat să facă şi ea o plimbare. Nu cu un cal, ci cu un... ponei.

Momentul inedit, integral, a fost difuzat la „Acces Direct” și poate fi vizionat mai jos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro