Triunghiul amoros al momentului?! Vulpița a pus ochii pe Tzancă Uraganul, Viorel fierbe de gelozie!

Triunghiul amoros al momentului?! Vulpița a pus ochii pe Tzancă Uraganul, Viorel fierbe de gelozie! © Acces Direct

Lucrurile se complică pentru Viorel și pentru Vulpița! Deși la finele săptămânii trecute totul părea că merge perfect pentru cei doi soți din Vaslui, iată că un al „treilea element” intervine în mariajul lor și poate strica socoteala: Tzancă Uraganul.

Faptul că Veronica este mare fană a lui Tzancă Uraganul este bine știut. Încă de când a venit la „Acces Direct”, a spus că își dorește din toată inima să îl întâlnească pe celebrul manelist. Visul ei s-a și împlinit ulterior, atunci când Vulpița a ajuns chiar în studioul manelistului și i-a dansat lasciv.

Triunghi amoros Viorel-Vulpița-Tzancă?

După ce Vulpița și-a pus viața în pericol la vederea lui Tzancă, alergând spre el pe mijlocul străzii, fără să se gândească la mașinile care ar putea veni din ambele sensuri, Viorel recunoaște: crede că soția lui simte ceva pentru cântăreț.

„Cred că da”, a spus Viorel, întrebat fiind dacă el crede că Vulpița simte ceva pentru Tzancă. „Da (n.r. sunt gelos). Cred că, cu aproximație, ar putea exista ceva între ei doi.”

Ce spune Tzancă Uraganul

Pentru că toată lumea are dreptul la replică, Tzancă a avut și el o replică, atunci când a fost acuzat că le cam strică socotelile soților Stegaru.

„Știți destul de bine că Veronica mă apreciază de mult timp, ca artist, mă rog...”, a spus Tzancă, într-o intervenție prin Facebook. „A fugit pe stradă, a trecut printre mașini ca să își ia la revedere de la mine. Am bătut palma, eram în mașină. (...) Chiar îmi pare rău că s-au certat cei doi soți, că n-aveau de ce.”


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro