Ludovic Orban a explicat demiterea secretarului general al Ministrului Sănătății! „Ocupa funcția prin delegare de competență”

Ludovic Orban a explicat demiterea secretarului general al Ministrului Sănătății! „Ocupa funcția prin delegare de competență” © Hepta

Premierul României Ludovic Orban a oferit, după ședința de la sediul Ministerului Sănătății, câteva detalii privind atât demisia lui Victor Costache, cât și despre demiterea Georgetei Bumbac. Aceasta din urmă ocupa scaunul de secretar general în cadrul MS. 

Ludovic Orban, noi declarații 

În cadrul conferinței de presă ținută de Ludovic Orban și noul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, premierul a explicat demisia lui Victor Costache și demiterea Georgetei Bumbac. 

Așa cum a susținut și ieri, 26 martie, premierul României a specificat că Victor Costache „și-a dat demisia din motive de natură personală și profesională”. 

Situația se arată ceva mai diferită în cazul Georgetei Bumbac, secretar general în cadrul Ministerului Sănătății. Ludovic Orban a afirmat că aceasta „ocupa funcția de secretar general prin delegare de competență”, nefiind, deci, o poziție ocupată prin concurs.

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru va propune secretarul general 

Astfel, odată ce Nelu Tătaru a fost numit noul ministru al Ministerului Sănătății, trebuie să propună secretarul general cu care consideră că va face o echipă în adevăratul sens al cuvântului. 

„Secretarul general și de asemenea secretarii de stat trebuie să facă o echipă bună cu ministrul, ministrul trebuie să aibă încredere, iar în ceea ce privește secretarul general, el este mână dreaptă a ministrului și ministrul are nevoie de un om de maximă încredere pentru a putea să se bizuie pe activitatea secretarului general”, a spus Ludovic Orban.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro