Lui Elan Schwartzenberg i s-a pus pata pe o milionară de top! S-a lăsat cu proces

+4 click pentru
galerie

Fugit într-o scurtă vacanţă peste hotare, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu i-a declarat război unei femei de afaceri de top din România, chemând-o pe aceasta în faţa judecătorilor.

Elan Schwartzenberg a deschis, recent, un nou proces unei milionare celebre, contestând decizia dată de prima instanţă în dosarul în care afaceristul solicită achitarea unor facturi mai vechi. Chiar dacă se află la mare distanţă de ţară, după ce a fugit de poliţie şi a fost dat în urmărire internaţională, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu pare decis să lupte până la capăt împotriva afaceristei şi este aşteptat în curând în faţa instanţei, pentru a-şi susţine cauza.

Poliţia Română a cerut instanţei, în 2016, ca Elan Schwartzenberg să fie dat în urmărire internaţională, după ce Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă, pentru 30 de zile, pe numele acestuia. Procurorii anticorupţie au cerut arestarea lui Elan Schwartzenberg pe 30 mai 2016, milionarul fiind acuzat de complicitate la dare de mită, în solicitarea DNA motivându-se că omul de afaceri "s-a ascuns, în scopul de a se sustrage de la urmărirea penală".

La începutul acestuia an, însă, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis revocarea mandatului de arestare emis pe numele omului de afaceri Elan Schwartzenberg, soluţia nefiind definitivă. Prin decizie, se revocă arestul preventiv şi se dispune retragerea cererii de dare în urmărire internaţională. „Revocă măsura arestării preventive şi dispune retragerea cererii de dare în urmărire internaţională şi a mandatului de arestare european. Cu contestaţie în 48 ore de la comunicare”, se arată în minuta instaţei.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro