Luis Lazarus, dezvăluire şoc despre cazul Caracal: "Complicele lui Dincă a vorbit cu mine după ce i-am promis o ţuică"

Luis Lazarus, dezvăluire şoc despre cazul Caracal: "Complicele lui Dincă a vorbit cu mine după ce i-am promis o ţuică" © arhivă

Continuă seria dezvăluirilor bombă în cazul Caracal! De data aceasta, Luis Lazarus este cel care a făcut mărturii şocante despre Ştefan Risipiceanu, bărbatul acuzat de procurorii DIICOT că a violat-o pe Luiza Melencu, după ce tânăra a fost răpită de Gheorghe Dincă.

Ştefan Risipiceanu a fost trimis în judecată în cazul Caracal pentru viol. Tribunalul Olt urmează să judece pe fond dosarul cauzei, dar familia Alexandrei Măceşanu a cerut strămutarea dosarului. Pe 18 februarie, cererea în cauză urmează a fi analizată la Curtea de Apel Craiova. 

Luis Lazarus a povestit la RTV că l-a "pândit" pe Ştefan Risipiceanu timp de două zile, după ce a aflat că acesta stătea în curtea lui Gheorghe Dincă. 

"Venea, întreba ce se întâmplă şi dispărea probabil să mai bea o ţuică. A doua zi mi l-au arătat şi a vorbit cu mine după ce i-au spus că o să îi dau o sticlă de ţuică. Tremura, dar am pus pe seama băuturii, nu a emoţiilor", a declarat jurnalistul.

De asemenea, Luis Lazarus a precizat că, atunci când la intervievat, i s-a părut ciudat pentru că Ştefan Risipiceanu nu avea alibiuri şi încurca orele. Ulterior, procurorii l-au rechemat la audieri. 

Când Ştefan Risipiceanu a fost arestat preventiv în cazul Caracal, Luis Lazarus a scris pe reţelele de socializare, revoltată, că el l-a găsit din ziua a doua. 

"Ei l-au arestat după patru luni! Cred ca se uita la emisiuni cu o oarecare întârziere! Ar fi bine sa știe, tovarasii procurori, ca ele, emisiunile, sunt live si le pot vedea ... chiar in același timp când se difuzează! In acest mod ar putea fi mai la curent cu cazul, pe care ei de fapt, cică, îl anchetează! 🙈", spunea Luis Lazarus.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro