Luiza Melencu ar fi împlinit astăzi 19 ani. Mama adolescentei, sfâșiată de durere: "De acolo de unde este ne aude"

Luiza Melencu ar fi împlinit astăzi 19 ani. Mama adolescentei, sfâșiată de durere: "De acolo de unde este ne aude" © captura video

Sunt momente grele pentru familia Luizei Melencu. Astăzi, adolescenta pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ar fi împlinit vârsta de 19 ani. 

Mama și bunicul Luizei Melencu au organizat o petrecere în memoria adolescentei, iar câțiva prieteni au venit acasă la ea, acolo unde rudele sale au organizat și o mică petrecere. Colegii de clasă ai Luizei Melencu au venit tocmai din Craiova pentru a fi alături de mama și bunicul său. Mama Luizei a făcut pregătiri pentru această zi pe cât de importantă, pe atât de dureroasă.

"Anul trecut pe timpul ăsta ne pregăteam de majorat, iar anul acesta nu putem să-i spunem nici măcar <<La mulți ani>>. Să sperăm că de acolo de unde este ne aude și urările noastre ajung la ea. I-am făcut ce își dorea ea în fiecare an, o mică petrecere. O să vină și sora ei, ea știe că o iubim și sper să se întoarcă cât de curând acasă. Nu vrem decât să îi spunem <<La mulți ani.>>", a spus Monica Melencu, pentru România TV. 

"Nu ne-a determinat ceva anume, n-aveam cum să nu venim, a fost colega noastră. Sperăm să vină înapoi ori să o găsească. Am amenajat clasa frumos, am pus niște poze, atât, mai mult de atât n-ai ce să faci. N-am cuvine, credeți-mă.", a spus și un coleg de-ai Luizei Melencu. 

Membrii familiei Luizei Melencu cred că adolescenta este în viață și speră în fiecare zi că se vor reîntâlni. Monica Melencu a declarat, în repetate rânduri, că este de părere că Gheorghe Dincă minte atunci când spune că a ucis-o și că anchetatorii ascund detalii importante din dosar, urmărind anumite interese. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro