Madonna, gest fără precedent pentru Meghan Markle și prințul Harry. Ce le-a oferit

Madonna, gest fără precedent pentru Meghan Markle și prințul Harry. Ce le-a oferit © Hepta

Madonna și-a oferit sprijinul pentru Meghan Markle și Harry, după ce foștii duci au decis să renunțe la atribuțiile de la Casa Regală și să se mute în Canada.

Madonna a declarat public faptul că le oferă cu chirie apartamentul său din New York prințului Harry și soției acestuia și își descrie oferta drept mult mai bună decât Palatul Buckingham. Artista de muzică pop i-a îndemnat pe prințul Harry și pe Meghan Markle să nu părăsească Marea Britanie în favoarea Canadei și să se mute în New York, oferindu-le apartamentul său, cu chirie, bineînțeles.

Madonna spune despre Canada că este o țară plictisitoare, iar New York-ul e mai interesant decât Palatul Buckingham, unde nu sunt decât niște "băieți cu pălării de blană". 

"Are două dormitoare, cea mai bună perspectivă asupra Manhattan-ului, dar și un balcon uimitor", și-a descris Madonna apartamentul din New York.

Prințul Harry și Meghan Markle au renunţat la titluti, dar şi la finanţarea publică pe care o primeau. Însă poate cel mai dureros lucru pentru Harry a fost să renunţe la funcţia sa în armată.

După decizia pe care a luat-o împreună cu soţia sa, Harry a ţinut un discurs public, pe 19 ianuarie, în care a precizat că hotărârea luată îi provoacă mare tristeţe ştiind că va părăsi Casa Regală, dar această ruptură este o necesitatea pentru el şi familia lui. Totodată, prințul Harry a declarat că Marea Britanie va rămâne mereu casa lui, acolo unde are cele mai multe amintiri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro