Mai mulţi elevi au ajuns la spital cu arsuri la ochi, după ce s-au uitat într-o lampă cu ultraviolete! Întâmplarea a avut loc într-o şcoală din Braşov

A avut loc într-o şcoală din Braşov! Mai mulţi elevi au ajuns la spital cu arsuri la ochi, după ce s-au uitat într-o lampă cu ultraviolete © Pixabay

Momente terifiante pentru nişte elevi din Braşov, după ce au ajuns la spital cu arsuri la ochi, din cauza faptului că s-au uitat într-o lampă cu ultraviolete! 

Aproape 20 de elevi de la o şcoală din Braşov au ajuns de urgenţă la spital, după ce s-au uitat într-o lampă cu ultraviolete, uitată în funcţiune în momentul în care copiii nu purtau echipamentele specifice. 

Părinţii sunt nedumeriţi de întreaga situaţie, susţinând că micuţii ar fi stat cu lampa în apropierea lor, în jur de două ore. „La 14,00 m-am dus să-mi iau copilul de la școală. Pe la 15,00 fetița s-a plâns de dureri la ochi. Am fost la un cabinet oftalmologic unde ni s-a spus că este vorba despre arsuri. Imediat după ce am fost la cabinet, a apărut scris și pe grupul școlii că mai mulți copii au avut probleme la ochi, au lăcrimat, i-a usturat sau li s-a înroșit fața.", a explicat unul dintre părinţii copiilor. 

De asemenea, sunt indignaţi de faptul că nimeni din şcoală nu ştia ce se întâmplă, tratând totul superficial. "Se pare că lampa respectivă ar fi fost lăsată în clasa cu elevi vreo 2 ore. Știu că se folosește, dar nu în prezența persoanelor. Peste 20 de copii au avut probleme din ce am discutat cu alți părinți. Am sunat la secretariat, dar nimeni nu știa nimic despre ce s-a întamplat, nicio explicație”, a completat el.

Copiii s-au prezentat cu dureri foarte mari în zona ochilor, un alt părinte susţinând că micuţii nu pot ţine ochii nici închişi, nici deschişi. Totodată, ei prezintă dureri mari de cap şi stau cu comprese şi picături.

„Pe copil îl dor foarte tare ochii, nu îi poate ține nici închiși, nici deschiși. Și capul îl doare. Stă cu comprese și picături. Are mâine programare la oftalmologie”, a povestit un alt părinte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro