Nu a putut suporta înfrângerea! După ce a pierdut la şah, un bărbat l-a omorât cu sabia pe cel care câştigase

Nu a putut suporta înfrângerea! După ce a pierdut la şah, un bărbat l-a omorât cu sabia pe cel care câştigase © Pixabay

Din cauza faptului că nu a putut suporta înfrângerea de la jocul de şah, un bărbat de 47 de ani şi-a omorât adversarul cu o sabie de samurai! 

Întreaga întâmplare a avut loc în Moenchengladbach, după ce ieri, criminalul în vârstă de 47 de ani a fost condamnat la nouă ani după gratii pentru uciderea prietenului său, după ce l-a atacat cu o sabie de samurai. Totodată, potrivit presei internaţionale, va fi internat într-o clinică de dezintoxicare şi nevoit să plătească familiei victimei daune de 25.000 de euro.

Bărbatul şi-a mărturisit fapta, recunoscând că şi-a omorât prietenul după ce au jucat şah. Din cauza faptului că nu a câştigat, şi-a atacat adversarul, oamenii legii găsind 37 de lovituri cu sabia. 

Cei doi prieteni consumaseră băuturi alcoolice, iar din cauza acestui lucru, potrivit Bild, nu-şi poate aminti cu exactitate întreaga poveste. Criminalul a fost cel care a sunat la poliţie, oamenii legii găsindu-l cu sabia în mâna, iar victima aproape decapitată.

De asemenea, gradul alcoolemiei era de 2,8 la mie în sângele bărbatului de 47 de ani. Prin urmare, instanţa l-a acuzat drept mai puţin vinovat. Curtea a decis că trebuie să-şi execute pedeapsa înainte să înceapă terapia.

Numai după un tratament cu succes vor decide dacă va rămâne în arest pentru o perioadă mai îndelungată sau dacă pedeapsa va fi suspendată. Bărbatului îi pare rău şi speră să scape de dependenţa de alcool. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro