Martor bătut cu bestialitate înainte de proces. Acuzaţii grave la adresa clanului Oacă din Caracal

Martor bătut cu bestialitate înainte de proces. Acuzaţii grave la adresa clanului Oacă din Caracal © captură video - arhivă

Cazul Caracal a adus în atenţia publică problema clanurilor interlope din această zonă. În Caracal, două clanuri îşi dispută supremaţia: Oacă şi Vacă. Patronul unei shaormerii, Alexandru Ionescu, a fost bătut în plină stradă. Bărbatul era martor în dosarul de cămătărie şi şantaj în care liderul clanului Oacă a fost trimis în judecată.

Alexandru Ionescu, patronul unei shaormerii din Caracal, martor în dosarul de cămătărie şi şantaj în care Nicuşor Oacă a fost trimis în judecată alături de alte cinci persoane, a fost bătut în plină stradă de doi indivizi necunoscuţi. 

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţii. Agresorii sunt în continuare căutaţi, potrivit RTV. 

Martorul şi, totodată victima acestei altercaţii a declarat că îi consideră vinovaţi pe cei din clanul lui Oacă. "Astăzi am avut întâmpinarea. Mi s-au adresat să am grijă ce spun astăzi și am fost bătut crunt, cum se vede…Trebuie să merg la medicul legist ca să îmi scot certificat medico-legal, pentru că mi-e frică de acești oameni", a declarat bărbatul pentru aceeaşi sursă.

Alexandru Ionescu susţine că este agresat de patru ani de clanul Oacă. A mers la DIICOT pentru că nu mai putea să-i plătească dări. Totul ar fi pornit de la o sumă de bani pe care martotul a achitat-o înzecită. 

"Am luat suma de 11.000 de euro de la el și de la alte rude de-ale lui 10.000 de euro. În total suma de 21.000 de euro. Am plătit în 4 ani jumătate 100.000 de euro. Dobânzi, taxă de protecție, camătă, șantaj și absolut toate neplăcerile din lume", a povestit Alexandru Ionescu.

Mai mult, bărbatul a precizat că a auzit de prostituţie în ceea ce priveşte activitatea clanului Oacă, dar nu ştie ce s-a întâmplat în privinţa fetelor răpite de Dincă. Cu toate acestea, crede că "şi ei au legături".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro