Martor bătut cu bestialitate înainte de proces. Acuzaţii grave la adresa clanului Oacă din Caracal

Martor bătut cu bestialitate înainte de proces. Acuzaţii grave la adresa clanului Oacă din Caracal © captură video - arhivă

Cazul Caracal a adus în atenţia publică problema clanurilor interlope din această zonă. În Caracal, două clanuri îşi dispută supremaţia: Oacă şi Vacă. Patronul unei shaormerii, Alexandru Ionescu, a fost bătut în plină stradă. Bărbatul era martor în dosarul de cămătărie şi şantaj în care liderul clanului Oacă a fost trimis în judecată.

Alexandru Ionescu, patronul unei shaormerii din Caracal, martor în dosarul de cămătărie şi şantaj în care Nicuşor Oacă a fost trimis în judecată alături de alte cinci persoane, a fost bătut în plină stradă de doi indivizi necunoscuţi. 

În acest caz, a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţii. Agresorii sunt în continuare căutaţi, potrivit RTV. 

Martorul şi, totodată victima acestei altercaţii a declarat că îi consideră vinovaţi pe cei din clanul lui Oacă. "Astăzi am avut întâmpinarea. Mi s-au adresat să am grijă ce spun astăzi și am fost bătut crunt, cum se vede…Trebuie să merg la medicul legist ca să îmi scot certificat medico-legal, pentru că mi-e frică de acești oameni", a declarat bărbatul pentru aceeaşi sursă.

Alexandru Ionescu susţine că este agresat de patru ani de clanul Oacă. A mers la DIICOT pentru că nu mai putea să-i plătească dări. Totul ar fi pornit de la o sumă de bani pe care martotul a achitat-o înzecită. 

"Am luat suma de 11.000 de euro de la el și de la alte rude de-ale lui 10.000 de euro. În total suma de 21.000 de euro. Am plătit în 4 ani jumătate 100.000 de euro. Dobânzi, taxă de protecție, camătă, șantaj și absolut toate neplăcerile din lume", a povestit Alexandru Ionescu.

Mai mult, bărbatul a precizat că a auzit de prostituţie în ceea ce priveşte activitatea clanului Oacă, dar nu ştie ce s-a întâmplat în privinţa fetelor răpite de Dincă. Cu toate acestea, crede că "şi ei au legături".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro