Mallul din Sibiu, evacuat de urgenţă! Trei pompieri au ajuns la spital / VIDEO

Mallul din Sibiu, evacuat de urgenţă! Trei pompieri au ajuns la spital / VIDEO © sibiu100.ro

Noul mall din Sibiu a fost evacuat de pompieri, miercuri seară, după ce un apel la 112 semnala un miros suspect în incintă. Centrul comercial fusese inaugurat în urmă cu două săptămâni. În urma intervenţiei, trei pompieri au ajuns la spital!

Miercuri seară, peste 25 de pompieri militari, trei autospeciale SMURD, o autospecială de salvare victime multimple, o autospecială CBRN, una de stingere şi una de descarcerare au intervenit la noul mall din Sibiu. În jurul orei 22:00, a fost sesizată existenţa unei situaţii de urgenţă, printr-un apel la 112. 

O persoană simţise un miros suspect, în incinta mallului. Reprezentanţii ISU au evacuat preventiv mallul, iar specialiştii au evaluat situaţia. Pare-se că o defecţiune a unei valve de dioxid de carbon a fost cauza evacuării centrului comercial, potrivit sibiu100.ro.

Centrul comercial din municipiu a fost inaugurat în urmă cu două săptămâni, pe 14 noiembrie, fără să deţină autorizaţie de securitate la incendiu. După inaugurare, proprietarii mallului au fost amendaţi cu 50.000 de lei din această cauză.

Trei pompieri, la spital

Trei dintre pompierii care au intervenit la faţa locului au fost transportate la Unitatea de Primi Urgenţe Sibiu pentru investigaţii suplimentare. Aceştia evacuaseră oamenii din mall. 

"Mall-ul a fost evacuat preventiv şi momentan specialişti CBRN evaluează situaţia existentă. Trei persoane de sex masculin din serviciul privat de pompieri au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare", a anunţat ISU Sibiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro