Tatăl, ucis de un complot al mamei cu naşul? Fiica face declaraţii şocante. "I-a fost pus ceva toxic în băutură" / VIDEO

Tatăl, ucis de un complot al mamei cu naşul? Fiica face declaraţii şocante. "I-a fost pus ceva toxic în băutură" / VIDEO © Captură

Îşi acuză mama că i-ar fi omorât tatăl. O tânără spune că femeia care i-a dat viaţă i-ar fi otrăvit tatăl, doar pentru a putea avea o relaţie cu... atenţie... naşul ei! Povestea este una cutremurătoare.

Bianca Dănilă, tânăra care face aceste acuzaţii, a fost invitată la Acces Direct, unde a oferit informaţii despre drama pe care o trăieşte. Fata şi-a pierdut tatăl în luna februarie, iar moartea sa i-a provocat multă suferinţă. Şocul a fost cu atât mai mare cu cât bărbatul era sănătos tun, povesteşte fata.

În plus, tânăra acuză că în perioada în care tatăl său abia murise, mama ei părea foarte indiferentă. Ba chiar în ziua înmormântării, mama fetei ar fi jucat teatru, pentru a da bine în faţa celor care au mers la înmormântare. Astfel, Bianca Dănilă a povestit la Acces Direct că are bănuieli în privinţa decesului părintelui său, acuzându-i pe mama şi pe naşul ei că l-ar fi otrăvit pe părintele său.

În plus, se pare că motivul care ar sta la baza acestor afirmaţii ar fi faptul că mama şi naşul fetei ar avea o relaţie, iar tatăl său stătea între ei, acuză fata. În plus, fratele Biancăi Dănilă spune că i-a văzut pe mama şi pe naşul lor în timp ce se sărutau.

"Îl ştiam pe tata sănătos tun, nu avea nicio boală. În ziua respectivă mama şi naşul au refuzat autopsia. În certificat scrie că a făcut stop-cardiac. Tata avea 45 de ani. Mama era nepăsătoare în zilele alea. Nu s-a ocupat de nimic când trebuia să facem demersurile pentru înmormântare, iar la înmormântare s-a prefăcut. Naşul era vesel. Ulterior, mama nu mai dormea acasă, mergea şi dormea la naşul. Mama nu a recunoscut că are o relaţie cu naşul. Am văzut apropieri suspecte între ei. Tata era o barieră între ei. În sat au ieşit zvonuri că tatălui meu i-a fost pus ceva toxic în băutură", a spus Bianca Dănilă.

În emisiune a intervenit şi naşul, care a negat toate acuzaţiile care i se aduc.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro