Diana Enache, mai sinceră ca niciodată. "Cu tata vorbesc despre băieţi şi relaţii, cu mama despre şcoală" / VIDEO

Diana Enache, mai sinceră ca niciodată. "Cu tata vorbesc despre băieţi şi relaţii, cu mama despre şcoală" / VIDEO © Captură

Sunt tată şi fiică, artişti pe scenă şi cei mai buni prieteni, în viaţa de zi cu zi. Adrian Enache şi fiica lui, frumoasa Diana, sunt mereu puşi pe distracţie. Zilele trecute, jurnaliştii de la Acces Direct i-au găsit pe cei doi la echitaţie. Adrian şi Diana s-au bucurat de o zi împreună, iar alături de ei a fost şi Roxana Nemeş, care i-a tras de limbă şi a aflat o gramadă de secrete pe care doar artistul şi fiica lui le ştiau. Până acum.

Adrian Enache este un tată împlinit. Dar Diana nu este singura lui bucurie. Şi David îi aduce mereu zâmbetul pe buze celebrului artist. Însă între Diana şi Adrian Enache e mai mult decât o simplă relaţie tată-fiică. Cei doi sunt şi cei mai buni prieteni. Diana a povestit că îl consideră pe tatăl său nu doar părinte, ci şi un frate mai mare, ceea ce face ca relaţia lor să fie mult mai deschisă şi mai frumoasă.

"Avândul pe tatăl meu drept model, adică pe fratele meu mai mare, nimeni nu crede că suntem tată şi fiică. La concerte zic: Mamă, cu ce gagică a venit. Băi nebunule, e fiică-sa. Primul cuvânt pe care l-am zis nu a fost mama, a fost tata", a spus frumoasa fiică a lui Adrian Enache.

În plus, Adrian Enache nu se poate declara decât mândru de copiii lui, mai ales că cei doi îi calcă pe urme. Diana le bucură sufletele oamenilor cu muzica sa, iar David este atras de cinema.

Şi pentru a vă dovedi că între Diana şi Adrian Enache lucrurile sunt extrem de frumoase, iar relaţia este una foarte solidă, Diana Enache a recunoscut la Acces Direct că cel cu care vorbeşte despre băieţi şi despre relaţii este tatăl său, pentru că acesta ştie să-i dea cele mai bune sfaturi. În schimb, cu mama sa abordează subiectele legate de şcoală.

"Da, nu mă ascund, cu tata vorbesc foarte deschis. Cu mama vorbesc de şcoală, cu tata vorbesc de relaţii, de distracţie şi de cluburi", a spus Diana Enache la "Acces Direct".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro