Mama Alinei, românca ucisă și aruncată la gunoi, dezvăluiri sfâșietoare: „La birou s-a întâmplat”

Mama Alinei, românca ucisă și aruncată la gunoi, dezvăluiri sfâșietoare: „La birou s-a întâmplat” © arhivă

Ies la iveală detalii cutremuratoare din relația pe care Alina Mocanu o avea cu iubitul olandez. Femeia, mamă a doi copii, a sfârșit înjunghiată de partenerul de viață. Mama româncei a vorbit, sfâșiată de durere despre tragedia care s-a abătut asupra familiei sale.

Alina Mocanu a fost ucisă de iubitul olandez, în Spania, după o relație de câțiva ani și un ordin de restricție pe care victima îl obținuse împotriva bărbatului. A bătut-o și i-a făcut viața un calvar, dar ea l-a iertat și, după ce ordinul de restricție a expirat, s-au împăcat și s-au mutat împreună.

Atunci, românca nu știa că își trăia ultimele zile din viață. Mama Alinei a povestit la România TV că olandezul era gelos, deși el o punea să se îmbrace provocator. 

„El fiind gelos probabil pe ea… Dar când ieșea pe ușă el n-o vedea? Că doar el o punea să se-mbrace așa! Dar acum mi s-a părut că fusta a fost prea scurtă! Eu mereu îi ziceam să se mute de-acolo, că la-nceput a fost lapte și miere când s-a împrietenit cu olandezul! C-a fost și aici în țară venită cu el. Și cadouri ne-a luat și bani ne-a dat… deci era un om… Mi-a cumpărat televizorul ăsta, un cuptor cu microunde, dar între timp, gelos fiind pe ea, că era frumoasă… Dar el o-mbrăca așa! El o punea să se-mbrace, să-i arate, că zicea că-i regina lui!”, a spus femeia.

Mama Alinei a precizat că, înainte de crimă, cei doi au fost la o petrecere. Apoi, la birou - acolo a ucis-o cu sânge rece, „nu acasă”.

„De la petrecerea aia unde-au plecat ei nu au mers acasă. La o fiestă, cum se fac acolo-n Spania, nu știu. Și au mers la birou. Acolo s-a-ntâmplat ce s-a-ntâmplat, nu acasă”, a precizat aceasta

Familia Alinei nu are banii necesari repatrierii

5.000 de euro - de atât are nevoie familia Alinei Mocanu pentru a aduce în România trupul neînsuflețit al tinerei. Suma este însă, cu mult peste posibilitățile materiale pe care rudele din țară le au. 

„Nu știu cum oi aduce-o! Nu știu de unde să fac rost de atâția bani! Că sunt prea mulți! În jur de 5.000 de euro! De unde să strâng eu atâția bani? E plecată de la 18 ani. A fost plecată în Spania, acolo l-a întâlnit pe primul soț, spaniol. S-a căsătorit cu el aici, la Dichiseni, au împreună un băiețel de 14 ani. Nu s-a înțeles nici cu primul soț. După mulți ani ea și-a luat băiatul și a venit în țară. Aici s-a întâlnit cu al doilea soț. Cu Daniel. Au împreună o fetiță de 8 ani. Nu s-a înțeles nici cu el și ea a plecat înapoi în Spania luând și băiatul cu ea. Fata a rămas la Daniel”, a mai mărturisit mama Alinei Mocanu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro