Familia Alinei, românca ucisă şi aruncată la gunoi în Spania, în stare de şoc. "Îţi fuge pământul de sub picioare"

Familia Alinei, românca ucisă şi aruncată la gunoi în Spania, în stare de şoc. "Îţi fuge pământul de sub picioare" © Captură Călăraşi Press

Familia Alinei Mocanu, tânăra ucisă în Spania de iubitul olandez este în stare de şoc şi nu îşi poate reveni, după aflarea veştii teribile.

Alina era o tânără mamă de 36 de ani, care plecase în străinătate pentru o viaţă mai bună. Alături de ea era şi băiatul de 14 ani pe care îl avea cu un spaniol, în timp ce acasă o aştepta o fetiţă, care locuieşte cu tatăl ei.

În urmă cu doar câteva zile, Alina luase parte la o petrecere, unde se îmbrăcase cu o fustă prea scurtă, aşa cum credea iubitul ei, iar până la un întreg scandal nu a fost decât un pas. Se pare că iubitul ei, un olandez de 59 de ani, a făcut o criză de gelozie, a pus mâna pe cuţit şi a ucis-o fără milă. Mai apoi, olandezul i-a înfăşurat trupul neînsufleţit într-un cearceaf şi l-a aruncat la gunoiu.

Familia Alinei este în stare de şoc, iar mama ei nu mai are linişte din clipa în care a aflat de cele întâmplate. Acum, familia urmază să repatrieze trupul neînsufleţit al Alinei, însă oamenii sunt disperaţi pentru că nu au banii necesari.

"Îţi fuge pământul de sub picioare când te sună cineva şi-ţi spune "a fost omorâtă şi aruncată la gunoi". Ţi-e milă de un animal, dar de un om. Cum să-l arunci la gunoi? Închid ochii şi numai la ea mă gândesc. Cum, prin ce a trecut. Aseară am primi vestea. Soacră-mea era lângă mine şi nu ştiam cum să-i spun. Noi, ca noi, dar ca o mamă e foarte dureros să afli că ţi-a murit copilul. Al doilea copil. Nu ştiam cum să reacţionez şi cum să-i spun. N-am avut de ales şi a trebuit să-i spun. A început să ţipe, să plângă, să o strige în continuu, toată noaptea am stat lângă ea numai cu calmante. N-a închis un ochi, numai ţipa şi plângea, suspina, nu ştiam ce să-i mai fac. O clipă n-am lăsat-o singură. Este foarte dureros", a spus cumnata Alinei Mocanu, potrivit calarasipress.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro