Povestea sfâşietoare a unei românce din Italia. A fost violată, bătută şi sechestrată timp de 10 ani chiar de tatăl celor doi copii ai săi

Povestea sfâşietoare a unei românce din Italia. A fost violată, bătută şi sechestrată timp de 10 ani chiar de tatăl celor doi copii ai săi © Captură

Povestea Marianei, o româncă plecată la muncă în Italia, a făcut înconjurul lumii. Femeia a fost violată, sechestrată şi bătută timp de zece ani, char de tatăl celor doi copii ai săi.

Totul a început în urmă cu un deceniu, atunci când Mariana a decis să plece în străinătate în speranţa unei vieţi mai bune. Ajunsă peste hotare, Mariana l-a întâlnit pe bărbatul care urma să-i fie călău. Aici, acesta i-a promis că o va ajuta să-şi găsească de muncă şi chiar i-a oferit postul de îngrijitoare în familia sa. Acesta i-a spus Marianei că ar urma să aibă grijă de mama lui, grav bolnavă. Ajunsă aici, surpriză, era vorba chiar de soţia sa.

Deşi se afla într-o stare gravă, monstrul, aşa cum a fost numit în urma ororilor făcute, o bătea pe aceasta pentru a-i grăbi sfârşitul. Pentru că a vrut să-i ia apărarea, Mariana a ajuns şi ea sacul lui de box.

După moartea soţiei bărbatului, Mariana a rămas în casa monstrului, aici unde fusese sechestrată. În plus, românca era bătută şi violată, iar în urma violurilor a rămas însărcinată.

La un moment dat, aflată la etajul patru, românca a vrut să fugă escaladând blocul, însă a fost prinsă şi bătută cu bestialitate cu pumni, picioare şi dată cu capul de zid.

Ulterior, cei doi s-au mutat într-o baracă, aici unde chinurile Marianei au continuat. Femeia a rămas pentru a doua oară însărcinată şi a adus pe lume o fetiţă. În plus, tatăl îl învăţa pe copilul cel mare, un băieţel, să o bată pe mama lui, astfel că Mariana ajunsese victima atât a monstrului, cât şi a propriului fiu în vârstă de cinci ani.

"I-a spus băiatului să mă lovească. Amândoi mă loveau orbește peste față, peste cap, mâini, genunchi, peste tot. Copilul mă lovea la ordinul tatălui. Acum copilul are nouă ani, atunci avea cinci ani. L-a învățat să-mi vorbească urât, îi spunea ia bâta aia și lovește-o, omoar-o", a spus Mariana la Antena 3.

Scăparea ei a venit într-o seară, după zece ani, atunci când carabinierii au ajuns la baraca unde locuiau şi l-au arestat pe bărbat. Acesta are de ispăşit o pedeapsă de 20 de ani, însă chiar şi aşa, Mariana a rămas cu sechele grave şi urme adânci, care nu vor fi şterse niciodată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro