O altă româncă se întoarce din China în această seară. Medicii au ajuns la aeroport pentru a o prelua

O altă româncă se întoarce din China în această seară. Medicii au ajuns la aeroport pentru a o prelua © arhiva

O româncă ce vine din China este așteptată chiar în aceste momente pe Aeroportul Henri Coandă pentru a fi preluată de medici și ținută sub observație, după epidemia cu coronavirus. 

Românca așteptată acum pe Aeroportul Henri Coadă vine dintr-o zonă din China care a fost închisă imediat după plecarea acesteia. Femeia nu prezintă simptome ale virusului care a luat sute de vieți, însă autoritățile au decis să ia totuși măsuri în privința ei și să fie plasată în carantină. 

O altă femeie, o profesoară în vârstă de 32 de ani ce s-a întors recent din Kunming, China a fost preluată ieri de către medici. Aceasta locuiește în Suceava și la o zi după ce a ajuns în țară a început să se simtă rău. 

Pentru că simptomele ei ar fi cele asemănătoare virusului ucigaș, femeia a fost transportată de la spitalul din Suceava, la Iaşi. Acolo tânăra profesoară este izolată, până când, cel mai probabil, va fi transportată de la Institulu "Matei Balş".

În timpul transferului, femeia a fost scăpată cu targă de către unul dintre paramedici, dar atât ea, cât și bărbatul nu au avut nevoie de îngrijiri medicale în acest sens. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro