Ultimele detalii în cazul profesoarei din Suceava, scăpată cu targa. Are sau nu coronavirus?

Ultimele detalii în cazul profesoarei din Suceava, scăpată cu targa. Are sau nu coronavirus? © arhivă

Avem ultimele informaţii în cazul profesoarei din Suceava, suspectă de coronavirus! Femeia sosită de curând din China a fost internată vineri, 7 februarie, la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Surse: Profesoara din Suceava nu are coronavirus

Surse medicale citate de Observator au declarat că, în urma probelor prelevate vineri, 7 februarie şi trimise la Institutul Matei Balş din Bucureşti, s-a constat faptul că profesoara din Suceava nu este infectată cu coronavirus. 

Femeia în vârstă de 32 de ani s-a prezentat vineri dimineaţă la Spitalul de Boli Infecţioase din Suceava, spunând că are simptome de gripă. Cadrele medicale au prelevat probe şi le-au trimis ulterior la Institutul Matei Balş din Capitală pentru a se stabili dacă este sau nu purtătoare a virusului ucigaş. 

Femeia a fost scăpată cu targa 

Profesoara care predă în China a intrat în carantină şi apoi a fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi. În timpul transferului, femeia a fost scăpată cu targa, după ce unul ditnre paramedici a alunecat. 

Vă reamintim că femeia în vârstă de 32 de ani a sosit în Suceava pe 1 februarie, din China. Profesoara a plecat din Kunming, un oraş care se află la aproximativ 1500 de kilometri de Wuhan. 

A acuzat stări de rău la o zi după ce a ajuns în ţară şi abia pe 7 februarie a mers la spital. De altfel, când a ajuns pe aeroport, nu a declarat că vine din China. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro