Momente cumplite pentru o româncă din Italia! Femeia a fost bătută de soţul ei, cu ciocanul pentru şniţel

Momente cumplite pentru o româncă din Italia! Femeia a fost bătută de soţul ei, cu ciocanul pentru şniţel © arhivă

Momente cumplite pentru o româncă din Italia, după ce, femeia a fost bătută de soţul ei cu ciocanul pentru şniţele! 

Femeia s-a căsătorit cu un italian şi a decis să se mute din ţară, pentru a fi aproape de soţul ei. Relaţia celor doi dura de mai bine de 10 ani, fiind totodată şi părinţi. De curând, lucrurile au început să scârţâie în căsnicia celor doi, mai ales că, de la un timp, bărbatul începuse să consume tot mai des băuturi alcoolice.

Potrivit presei internaţioanel, îşi obliga soţia să trăiască cu doar 20 de euro pe săptămână. Din cauza băuturii şi a conflictelor care se iscau între cei doi, italianul, avocat de meserie, îşi bătea soţia constant.

De această dată, lucrurile s-au agravat, deoarece bărbatul a lovit-o pe femeie cu ciocanul pentru şniţele, forţând-o să întreţină relaţii sexuale cu el. În plus, a ameninţat-o de mai multe ori cu moartea, folosind un cuţit. 

Atunci când realiza faptele pe care le făcea, bărbatul voia să-şi încheie socotelile cu viaţa, însă nu i-a reuşit niciodată. Femeia s-a speriat de gestul necugetat al avocatului şi a apelat de urgenţă 112.

Autorităţile s-au sesizat imediat şi au ajuns la faţa locului, arestându-l pe italian. În momentul de faţă, bărbatului i s-a întocmit dosar penal, fiind condamnat la şapte ani de închisoare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro