Accident șocant în Dâmbovița. Un bărbat a murit strivit de propriul TIR lăsat în pantă

Accident șocant în Dâmbovița. Un bărbat a murit strivit de propriul TIR lăsat în pantă © observatorulprahovean

Un bărbat de 52 de ani din Prahova și-a găsit sfârșitul, marți, după ce a fost strivit de către un TIR lăsat în pantă neasigurat. 

Bărbatul de 52 de ani a murit după ce un TIR lăsat în pantă neasigurat l-a strivit. Acesta încerca să umple cu aer sistemul de frânare al autocamionul, moment în care acesta a luat-o la vale peste strivindu-l pe bărbat. Incidentul șocant a avut loc în localitatea Predeal Sărari, astăzi, în jurul orei 19

„Era în stop cardiorespirator iresuscitabil, traumatism toracic forte prin strivire. Am intervenit cu un echipaj cu asistent iar ulterior cu un echipaj cu medic”, au precizat reprezentații Ambulanței Prahova, potrivit Mediafax.ro 

Bărbatul a murit pe loc și nu s-au mai putut efectua manervrele de reuscitare. 

„Se pare că vehiculul ar fi fost neasigurat corespunzător, fapt pentru care s-a deplasat aproximativ 6 metri strivind conducătorul între capul tractor şi gardul imobilului”, au transmis reprezentanţii IJP Prahova, potrivit sursei citate. 

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din Dâmboviţa şi-a pierdut, de asemenea, viaţa, în urmă cu o lună de zile, după ce tractorul cu care îşi făcea treburile gospodăreşti s-a răsturnat peste el. Impactul a fost fatal, iar acesta nu a avut nici o șansă la viață. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro