Sfârşit cumplit pentru un bărbat din Bistrița. Omul a fost strivit de un buldoexcavator

Sfârşit cumplit pentru un bărbat din Bistrița. Omul a fost strivit de un buldoexcavator © Arhivă

Moarte cumplită pentru un bărbat din Bistriţa. Omul s-a stins din viaţă după ce a fost strivit de un buldoexcavator, în timp ce efectua nişte lucrări.

Incidentul tragic a avut loc în Agrieșel, comuna Târlișua, județul Bistrița.

La faţa locului incidentului teribil a ajuns un elicopter SMURD şi un echipaj SAJ B2 pentru a-i salva viaţa bărbatului. Din păcate însă, medicii nu au mai putut să facă nimic, deoarece acesta nu a mai avut nicio şansă de supravieţuire.

„E vorba de niște maramureșeni, de la o firmă din Maramureș. Fac ceva lucrări acolo, chiar la limita dintre județe. Nici nu știu exact dacă sunt pe zona noastră sau la ei. Nu știu exact dacă făceau ceva la pădure sau ceva drum. Știu doar că nu sunt bistrițeni cei ce lucrează, și nici bărbatul prins sub buldoexcavator. Dar am înțeles că ar fi decedat bărbatul”, a declarat Vlăduț Purja, primarul comunei Târlișua, potrivit bistrițeanul.ro.

Bărbat strivit de tractor în Dâmboviţa

O tragedie asemănătoare a avut loc luna trecută în Dâmboviţa. Un bărbat a murit într-un mod tragic, fiind găsit fără suflare sub propriul tractor.

Cea care i-a alertat pe ceilalţi a fost chiar soția bărbatului din Cândești Vale, județul Dâmbovița. Femeia şi-a găsit soţul strivit de tractorul pe care acesta îl folosea des.

Tragedia a avut loc când bărbatul plecase în lidivă, însă nu a mai ajuns acasă. Îngândurată, soția sa a plecat după el, însă nu se aştepta la o asemenea nenorocire.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro