Mama Anei Maria, brăileanca moartă la o lună după ce a născut, mesaj sfâșietor, de Sărbători: „Te văd și te simt peste tot”

Mama Anei Maria, brăileanca moartă la o lună după ce a născut, mesaj sfâșietor, de Sărbători: „Te văd și te simt peste tot” © arhivă

Au trecut aproape 2 luni de când Ana Maria, brăileanca de numai 19 ani s-a stins din viață la o lună după ce a născut. Părinții fetei sunt sfâșiați de durere, iar de atunci, nimic în viața lor nu mai e la fel. 

Părinții Anei Maria sunt devastați de durere. Acum, de Sărbători, au postat numeroase mesaje triste. Orice fac, sunt tot cu gândul la fata lor, căci o asemenea pierdere nu poate fi uitată niciodată.

Cu ochii în lacrimi, mama Anei Maria a postat un mesaj sfâșietor pe contul ei de Facebook. Femeia a mărturisit că durerea cauzată de moartea fetei sale este de nedescris și de-abia așteaptă ca la un moment dat, să se reîntâlnească cu fiica ei și să o strângă în brațe.

„Dorul de tine Ana mea îmi sfâșie sufletul, mă prefac că sunt bine, dar nu sunt deloc bine, viața mea. floarea mea, nu știu ce să mai fac, nu știu cum o să trăiesc fără tine, Anoooooo😭😭😭😭💔💔💔💔💔 inima mea plânge zi și noapte, iar în suflet este o rană adâncă care nu se va închide niciodată, fata mamei.

Nimeni și nimic nu te poate înlocui, fata mamei, orice aș face mă gândesc doar la tine, iubita mamei. Te văd și te simt peste tot. Să nu uiți că mama te va iubi veșnic, până voi veni la tine și promit că atunci când ne vom reîntâlni te voi lua în brațe și nu îți voi mai da drumul niciodată, vom fi împreună pentru eternitate 😭😭😭💔💔💔💔” a fost mesajul dureros, postat de mama Anei Maria. 

Vă reamintim că Ana Maria a murit la numai o lună după ce a născut, din cauza septicemiei. În urma autopsiei s-a depistat faptul că medicii nu i-au înlăturat toată placenta din organism, fapt ce a dus la septicemie. În urma ei, Ana Maria a lăsat o fetiță de numai 2 luni, orfană de mamă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro