Mamă bolnavă grav, bătută cu bestialitate de fostul soţ? Femeia face acuzaţii şocante / VIDEO

Mamă bolnavă grav, bătută cu bestialitate de fostul soţ? Femeia face acuzaţii şocante / VIDEO © Captură

Nu s-a lăsat doborâtă de o boală cumplită, dar se stinge, puţin câte puţin, pe zi ce trece, de dorul copiilor ei. O mamă de 32 de ani ar fi trecut prin momente de groază, când fi vrut să îşi salveze unul dintre copii, din mâinile fostului soţ, acuză ea.

Învineţită în bătaie! La 32 de ani, mama Ramona a vrut să fie scut în faţa fiului, dar ar fi ajuns sacul de box al fostului soţ. Tânăra mămică e speriată de moarte atât pentru viaţa ei, dar şi pentru cea a fiului, pentru că copilul ar fi în pericol lângă tată. Ramona Ghineţ, mama îndurerată, şi-a povestit drama la ''Acces Direct''.

Ramona este o învingătoare, asta pentru că a reuşit să învingă o boală gravă. Chiar dacă acum este bine fizic, sufletul îi este bolnav din cauză că nu îşi poate vedea copiii diun cauza fostului soţ, care nu-i permite să fie alături de micuţii ei.

În plus, povestea Ramonei este una terifiantă. Deşi era bolnavă grav, iar oamenii cu suflet mare au sărit să o ajute şi să strângă o sumă importantă de bani pentru tratament, cel care trebuia să o susţină cel mai mult o trăgea doar în jos.

În loc să o încurajeze şi să-i spună că se va face bine, fostul soţ, spune femeia, nu făcea decât să o descurajeze, ajungând chiar să-i ia din banii de tratament.

''Eu m-am îmbolnăvit în decembrie 2015 şi am început un tratament, salvarea mea era un transplant de celule stem. Am ajuns în Franţa, pentru a face tratament, de aici a început povestea mea dramatică. Eu am primit bani din donaţii, iar soţul meu a furat din banii de donaţii. El se certa cu toată lumea, el mă demoraliza, că nu are rost să cheltuim banii că eu nu o să reuşesc să înving boala. Nu am avut cum să mai iau legătura cu copiii mei, iar el îmi îngrădeşte acest drept. Mă blochează peste tot'', a spus tânăra mamă la ''Acces Direct''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro