Mama copiilor găsiți carbonizați într-un apartament din Timișoara, în stare de șoc. "Patru suflete s-au stins din viaţa mea"

Mama copiilor găsiți carbonizați într-un apartament din Timișoara, în stare de șoc. "Patru suflete s-au stins din viaţa mea" © Facebook

Un incendiu puternic a avut loc într-o locuință din Timișoara. Patru dintre cei cinci copii ai unei familii au murit arși de vii, după ce focul a izbucnit din cauza unei sobe defecte.

Copiii rămăseseră în grija fratelui cel mare, în vârstă de 14 ani. Mama celor mici plecase să cumpere alcool, fiind cunoscută drept consumatoare de către vecini. De altfel, tot vecinii povestesc că femeia îi lăsa deseori pe cei mici singuri în casă, doar în grija fratelui minor.

Cei patru copii, cu vârste cuprinse între patru luni și șase ani nu au mai avut nici o șansă și au ars de vii, într-o cameră. Când a văzut focul, băiatul a plecat după ajutor, însă până când pompierii au ajuns la fața locului focul deja se propagase, iar copiii rămăseseră blocați în casă, scrie observator.tv.

Acum mama copiilor își plânge micuții și chiar a postat un mesaj pe Facebook, plin de durere. "Patru suflete s-au stins din viaţa mea. Doliu în familia mea.", a scris Ana Maria pe Facebook.

Vecinii povestesc că cei doi părinți erau consumatori de alcool și au făcut mai multe sesizări la autorități în privința faptului că îi lasă singuri în casă frecvent, însă nimeni nu a luat nici o măsură. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz, iar în urma acesteia se vor stabili cauzele care au dus la producerea incendiului devastator, în urma căruia s-au stins cei patru copii. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro