Femeie de serviciu, datorie de 300.000 de euro. Riscă să ajungă pe drumuri, după ce a fost păcălită. "Nu ştiu ce am semnat"

Femeie de serviciu, datorie de 300.000 de euro. Riscă să ajungă pe drumuri, după ce a fost păcălită. "Nu ştiu ce am semnat" © Foto: Captură

O mamă şi fiul ei de 14 ani riscă să rămână în orice moment fără un acoperiş deasupra capului. Mama, care a lucrat toată viaţă ca femeie de serviciu, s-a trezit peste noapte cu o datorie de peste 300 de mii de euro, iar dacă nu va plăti această sumă, îi va fi luată casa, adică agoniseala de-o viaţă, potrivit "Acces Direct".

"Mi-e frică să nu rămân pe drumuri cu copilul. Că nu am unde să mă duc", aceasta e singura dorinţa a mamei Nina. Femeia plânge neîncetat de când a aflat că riscă să rămână pe drumuri. Pentru ea nu mai contează ce îi va aduce ziua de mâine, dar se gândeşte la fiul său de 14 ani, care ar putea ajunge să doarmă sub cerul liber... Fără nicio vină!

"Sunt aşa disperată! Nu ştiu ce să mai zic. Ajutaţi-mă! Am doar garsoniera asta. Am un copil mic de 14 an! Nu am unde să stau! N-am unde să mă duc! Vă rog, ajutaţi-mă! Sunt în stare aşa, la disperare, nu ştiu ce să fac. Nu ştiu... să mă omor? Am ajuns chiar la disperare. Am ajuns cu băiatul meu. Plâng toată ziua. Eu aşteptam din zi în zi că o să vină executorul, să mă dea afară de aici. Am semnat mai multe acte. Nu ştiu. Nu ştiu ce am semnat. Eu atunci aveam o problemă mare cu alcoolul. Nu am ştiut ce am semnat. M-am trezit acasă cu plicul acesta, în valoare de 15 miliarde (n.r lei vechi). Nici nu am ştiut suma. Nici nu ştiam. Nici nu ştiu să citesc aşa bine, bine", a spus mama Nina, care îşi doreşte un singur lucru, să nu ajungă să doarmă pe străzi. 

CITESTE SI: Român de 36 de ani, îndrăgostit nebuneşte de o thailandeză. Vor să fie soţ şi soţie, deşi nu s-au sărutat niciodată. "Aş merge pe jos până la ea"

"Nu am unde să mai stau cu copilul! Nu am unde să mă duc. Asta e camera mea de 11 metri pătraţi", a spus Nina Tuguliţă la "Acces Direct".

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro