Mama Luizei Melencu a izbucnit în lacrimi, în direct! Imagini nemaivăzute cu adolescenta, înainte de dispariție

Mama Luizei Melencu a izbucnit în lacrimi, în direct! Imagini nemaivăzute cu adolescenta, înainte de dispariție © captura video

Mama şi bunicul Luizei Melencu au fost prezenți în platoul Acces Direct, acolo unde au vizionat imagini nemaivăzute cu adolescenta, înainte de a fi răpită de Gheorghe Dincă.

În platou au fost difuzate imagini cu Luiza Melencu la majorat.  La petrecerea ei, Luiza a radiat de fericire în preajma părinţilor, rudelor şi prietenilor. Adolescenta a afişat un zâmbet larg pe faţă, semn că se bucura de moment. Alături de Luiza era şi mama ei. Cele două au cântat şi au dansat împreună. Luiza a fost strânsă în braţe şi pupată de mama ei, care părea extrem de mândră de fiica sa.

Se întâmpla pe 2 decembrie 2018, cu doar 5 luni înainte ca fata să dispară fără urmă. Şi nimic nu prevestea atunci tragedia ce avea să se îmtâmple în aprilie, anul acesta. Luiza trăia din plin momentul şi se bucura de pritenii ei şi de tortul pregătit special pentru ziua majoratului său. Un tort cu două etaje şi cu o mulţime de artificii pe el.

Mama și bunicul Luizei au izbucnit în lacrimi la vizionarea imaginilor și nici acum nu realizează că nu au mai văzut-o pe adolescentă de șase luni, iar suferința este de nedescris. 

"Sărbătorile le făceam împreună. Când erau evenimente eram tot timpul prezenți. Luiza a fost plecată cu prietenul la Revelion, îi făceam un program, îl respectam, nu avea anturaj, aveam încredere în ea. Nu ne-am așteptat nici un minut în acea zi când a dispărut că ar fi plecat cu cineva, cu un Făt-Frumos.", a spus mama Luizei, la Acces Direct. 

"Procurorii se preocupă mai mult de soarta lui Gheorghe Dincă decât de fata noastră. I se acordă prea multă atenție după tot răul pe care a putut să ni-l facă.", a mai spus și bunicul.  


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro