Mama lui Filip, tânărul ucis de un şofer beat, mesaj tulburător de pe patul spitalului

Mama lui Filip, tânărul ucis de un şofer beat, mesaj tulburător de pe patul spitalului © timponline.ro - arhivă

Durere fără margini în familia lui Filip, tânărul de 21 de ani care a fost ucis de un şofer beat, în urma accidentului de pe strada Horea din Cluj-Napoca. Părinţii lui sunt internaţi în stare gravă. De pe patul de spital, Viorica Barani, mama lui Filip, a transmis un mesaj tulburător.

Părinţii lui Filip Barani nu au numai durere în suflet... Mama şi tatăl tânărului se află internaţi, în stare gravă, la spital. Fiecare dintre ei are câte ceva rupt sau fisurat: bazinul, picioarele, mâinile... Cei doi soţi vor mai petrece ceva timp în unitatea spitalicească. 

De pe patul de spital, Viorica Barani, mama lui Filip şi a lui Samuel, a transmis un mesaj dureros: ”Toate mamele din lume să se roage pentru copiii lor”, potrivit timponline.ro.

Samuel Barani a rămas să se ocupe de înmormântarea fratelui său, dar şi de îngrijirea părinţilor. 

Vă reamintim că Filip Barani s-a stins din viaţă la 21 de ani, într-un accident cumplit ce s-a produs la Cluj. 

Șoferul care l-a omorât pe Filip, în accidentul de la Cluj, arestat preventiv

Cel care a provocat accidentul mortal din Cluj a fost arestat preventiv. Este vorba despre un bărbat din Republica Moldova, care s-a urcat beat la volan. Filip Barani a murit pe loc, iar părinţii săi au fost răniţi grav. Şoferul vinovat a fugit pe jos de la locul accidentului.

„Am observat băieţii care mergeau într-un ritm alert, nu fugeau. Aceştia tot se uitau în spate, în ideea să nu fie urmăriţi. Au venit colegii, l-au luat pe conducătorul auto, cel din faţă, eu am venit din spate, l-am imobilizat pe celălat pasager şi i-am încătuşat”, a povestit Răzvan Domuță, ajutor șef de post al Poliției Chinteni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro