Șoferul care l-a omorât pe Filip, în accidentul de la Cluj, a fost arestat preventiv. A fugit pe jos de la fața locului

Șoferul care l-a omorât pe Filip, în accidentul de la Cluj, a fost arestat preventiv. A fugit pe jos de la fața locului © Facebook / Arhivă

Bărbatul care a provocat accidentul mortal din Cluj a fost arestat preventiv. Este vorba despre un om din Republica Moldova, care s-a urcat beat la volan, curmând destinul unui tânăr de 21 de ani. Filip a murit pe loc, iar șoferul vinovat a luat-o la sănătoasa, fugind pe jos de la locul accidentului.

Mașina condusă de bărbatul din Republica Moldova a intrat pe contrasens. S-a izbit frontal de mașina lui Filip, un tânăr de 21 de ani, care a murit pe loc. În aceeași mașină se aflau și părinții lui, care au ajuns de urgență la spital, cu răni grave.

Autorul accidentului a fost arestat

La intrarea la Parchet, a fost asaltat de întrebări de la jurnaliști. A spus că s-a speriat, de aceea a fugit de la fața locului. A mai spus și că e prima oară când se urcă beat la volan și că regretă ce s-a întâmplat, potrivit Observator.

Împreună cu un prieten, care se afla în mașina lui, șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, chiar sub ochii unui polițist aflat în timpul liber.

„Am observat băieţii care mergeau într-un ritm alert, nu fugeau. Aceştia tot se uitau în spate, în ideea să nu fie urmăriţi. Au venit colegii, l-au luat pe conducătorul auto, cel din faţă, eu am venit din spate, l-am imobilizat pe celălat pasager şi i-am încătuşat”, a povestit Răzvan Domuță, ajutor șef de post al Poliției Chinteni.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro