Mama lui Ionuţ Anghel, mesaj emoţionant în ziua în care fiul său şi-ar fi serbat onomastica. ''Ştim că eşti cu noi mereu''

+2 click pentru
galerie

Mama lui Ionuţ Anghel, mesaj emoţionant în ziua în care fiul său şi-ar fi serbat onomastica. ''Ştim că eşti cu noi mereu'' © Facebook

În toamna lui 2020 an se vor împlini şapte ani de la tragedia din parcul Tei, atunci când Ionuţ Anghel a fost ucis de câinii maidanezi.

Chiar dacă timpul trece, durerea se adânceşte, parcă, pentru cei doi părinţi, care îi duc dorul copilului lor. O zi grea pentru cei doi este şi astăzi, când micuţul şi-ar fi sărbătorit ziua de nume. În fiecare an, de Sfântul Ioan, Ionuţ era sărbătorit cu mare bucurie de toată familia. De şapte ani, tortul aniversar s-a transformat în colivă, iar părinţilor nu le-a rămas decât să aprindă lumânări la biserică pentru sufletul micuţului lor.

Astăzi, când ar fi trebuit să fie petrecere în familia Anghel, mama lui, Andreea Anghel, a transmis un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, în care îi promite dragostea nemrginită copilului ei, care o priveşte din Cer.

''Dragul meu drag, mic îngeraş. Ştiu că nu ai vrea să fim trişti de ziua ta, pentru că tu eşti cu noi în fiecare clipă a vieţii noastre. Şi chiar dacă nu te vedem, te simţim aproape şi ştim că eşti cu noi mereu. Te iubim, drăgălaşule'', este mesajul transmis de mama lui Ionuţ Anghel de Sfântul Ioan.

Ionuţ Anghel, sfârşit teribil la 4 ani

În urmă cu şapte ani, Ionuţ Anghel îşi pierdea viaţa într-un fel şocant, în Bucureşti. Micuţul a ieşit atunci cu bunica lui la joacă, aşa cum făcea de fiecare dată, însă, într-un moment de neatenţie, copilaşul a fost atacat de câinii maidanezi din Parcul Tei, care l-au ucis.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro