Mama Luizei Melencu, strigăt de disperare! Femeia a ajuns la capătul puterilor: "Dacă nu era Alexandra cazul Luizei era mușamalizat"

Mama Luizei Melencu, strigăt de disperare! Femeia a ajuns la capătul puterilor: "Dacă nu era Alexandra cazul Luizei era mușamalizat" © Arhiva

A trecut mai bine de o lună de la descoperirea crimelor șocante petrecute în Caracal, de la un simplu apel la 112 al unei fetițe nevinovate.

Gheorghe Dincă, cel numit criminalul din Caracal, a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, cea din urmă dispărând de acasă în luna aprilie a acestui an. Mama Luizei este convinsă că dacă Alexandra Măceșanu nu ar fi fost răpită de acel individ, nu s-ar mai fi făcut nimic în privința dispariției fiicei sale, Luiza Melencu.

"În momentul în care dosarul Luizei de la DIICOT Craiova a fost mutat la DIICOT Central, din acel moment nu știm ceea ce înseamnă autorități. Am impresia că nu există autorități în România. Nu mai am încredere în autorități. Ei știu că este un caz mediatizat care ar fi trebuit să se rezolve. Dacă nu era Alexandra cazul Luizei este mușamalizat. Cum trăiam noi dacă nu știam nimic?", a declarat mama Luizei Melencu, la Antena 3.

Luiza Melencu, sunată de pe un număr necunscut în toiul nopții

Alex, fostul iubit al Luizei, a vorbit zilele trecute despre faptul că adolescenta, pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, era sunată în toiul nopții de un bărbat necunoscut. Totodată, tânărul a mărturisit că nu știe dacă persoana care suna are legătură cu crimele din Caracal sau este doar o coincidență.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro