Accident cumplit, în Italia! O româncă a fost ucisă pe trotuar, cu fiul de mână, de un italian de 80 de ani

Accident cumplit, în Italia! O româncă a fost ucisă pe trotuar, cu fiul de mână, de un italian de 80 de ani © newsremini.it

O româncă și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, în timp ce mergea pe trotuar, de mână cu băiețelul său. Un șofer, în vârstă de 80 de ani, i-a lovit în plin, după ce a pierdut controlul volanului.

Pentru moment, nu se știe exact de ce bătrânul a scăpat mașina de sub control, însă cert este că a spulberat-o pe româncă și a lovit alte patru vehicule. Fiul ei a scăpat cu viață, fără nici o rană, iar ea a murit pe loc. Accidentul a avut loc în Italia, districtul Montalbano.

Băiețelul, în lacrimi lângă mamă

Carmen Manuela, în vârstă de 37 de ani, a fost spulberată de șoferul în vârstă de 80 de ani, care se afla la volanul unui SUV, scrie newsrimiti.it.

Tânăra mergea pe trotuar, regulamentar, de mână cu fiul ei, în vârstă de 6 ani, când a fost lovită în plin de mașină. Acesta a mai lovit alte mașini parcate, înainte de a se opri. Tânăra mămică a pierit chiar sub ochii băiețelului său, care din fericire a scăpat fără nici o julitură.

Imaginile au fost sfâșietoare, pentru că băiețelul a rămas plângă lângă corpul neînsuflețit al mamei sale, care a fost acoperit cu un cearceaf alb, până la sosirea medicilor de pe ambulanță. În prezent, șoferul în vârstă de 80 de ani este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor din culpă.


facebook whatsapp twitter pinterest