Femeia acuzată că și-a ucis și îngropat trei bebeluși, lăsată să se întoarcă la ceilalți copii

Femeia acuzată că și-a ucis și îngropat trei bebeluși, lăsată să se întoarcă la ceilalți copii © Arhivă

Decizie surprinzătoare în cazul femeii din Dorna Candrenilor, acuzată că și-a ucis trei copii, pe care i-a îngropat apoi în curtea casei. Protecția Copilului a decis că aceasta nu prezintă un pericol penru ceilalți copii ai ei, motiv pentru care i-a fost permis să se întoarcă acasă.

Ana P. a recunoscut, în fața procurorilor, că și-a ucis trei bebeluși, pe care i-a și îngropat în curte. Chiar și așa, a fost hotărât că nu prezintă un pericol pentru ceilalți trei copii, pe care îi poate acum crește în continuare.

A fost expertizată psihiatric

Femeia a fost supusă, acum două săptămâni, unei expertize psihiatrice, în urma căreia s-a stabilit că a avut discernământ în momentul crimei. Pentru că nu se consideră că este un pericol pentru cei trei copii rămași în viață. Așadar, i s-a permis să se întoarcă acasă, alături de aceștia, cu condiția ca cei trei copii să nu rămână niciodată singuri cu mama lor.

Luni, copiii au început școala, iar alături le-a fost tatăl lor. Bărbatul a mărturisit că nu știa nimic despre crimele comise de soția sa.

Și-a îngropat trei copii, în curte

Ana P., femeia de 37 de ani din comuna Dorna Candrenilor, Suceava este acuzată de pruncucidere după ce s-a descoperit că aceasta a născut acasă, fără niciun ajutor din partea medicilor, un copil pe care ulterior l-a asfixiat cu un sac de gunoi și l-a îngropat în propria curte. Aceasta a început să pară a fi suspectă în momentul în care un polițist a văzut-o fără burtă, dar și fără copil, lucru ce a stârnit numeroase suspiciuni care s-au transformat în descoperiri șocante.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro