Crimă şocantă, în Bucureşti. Un bărbat şi-a ucis mama cu aparatul de microunde

Crimă şocantă, în Bucureşti. Un bărbat şi-a ucis mama cu aparatul de microunde © Foto: Pixabay

O altă crimă oribilă a avut loc în Capitală. Un bărbat de 46 de ani şi-a ucis mama fără nicio milă. Se pare că bărbatul de 46 de ani se afla în aceeaşi locuinţă cu cea care i-a dat viaţă, o femeie de 74 de ani. Cel mai probabil, înainte de crimă cei doi s-au certat, pentru că vecinii au precizat că au auzit ţipete din interiorul locuinţei.

Într-un moment de furie, însă, bărbatul a luat aparatul de microunde pe care cei doi îl ţineau în bucătărie şi a bătut-o pe femeia de 74 de ani până a lăsat-o fără suflare.

Poliţia a ajuns de urgenţă la faţa locului

Vecinii au alarmat Poliţia, iar când au ajuns la faţa locului, oamenii legii au făczut descoperirea şocantă. Trupul neînsufleţit al femeii a fost dus la INML, acolo unde se va afla cu exactitate cât de puternice au fost loviturile aplicate de către fiul său. Bărbatul de 46 de ani a ajuns pe mâinile Poliţiei. Acesta riscă să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Altă crimă şocantă, în România

O altă crimă oribilă a avut loc în România, la mijlocul acestei săptămâni. O femeie care se afla în stare de ebrietate şi-a ucis soţul, iar mai apoi i-a incendiat trupul într-un butoi din curte. 

Totul s-a întâmplat la doar câţiva kilometri de Urziceni. Cea care a anunţat tragedia a fost o vecină. Femeia nu a ştiut exact ce se întâmplă, însă le-a transmis oamenilor legii că este foarte mult fum în zonă, care a fost provocat de vecina sa. Femeia, care suferă şi de probleme psihice, a ajuns pe mâinile oamenilor legii şi urmează să fie supusă unei expertize medico-legale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro