Mama Valentinei Nica, tânăra incendiată de iubit, mesaj cutremurător la 9 luni de la tragedie: „Îmi lipsești mult”

Mama Valentinei Nica, tânăra incendiată de iubit, mesaj cutremurător la 9 luni de la tragedie: „Îmi lipsești mult” © arhivă

Au trecut nouă luni de când Valentina Nica a fost incendiată de iubit. Tragedia din Buzău a șocat o țară întreagă, iar mama tinerei este, în continuare, devastasă de durere. Își strigă dorul pe rețelele de socializare, prin intermediul cărora încearcă să-i transmită câteva gânduri fiicei sale. 

Mama Valentinei Nica numără zilele de când fiica ei s-a ridicat la Ceruri. Nu mai vede viața la fel și nu-și poate stăpâni lacrimile. Astăzi, când s-au împlinit 9 luni de la tragedia din Buzău, femeia a postat un mesaj sfâșietor pe rețele de socializare.

Milica Dodan, mama Valentinei Nica, a scris câteva cuvinte care arată cum e viața ei acum. Plină de dor și suferință! „Astăzi sunt 9 luni de lacrimi , dor și multă suferințăm fetița mea 😭😭💔💔💔”, a transmis Milica Dodan. 

Femeia i-a transmis fiicei sale că îi duce dorul și că se roagă în fiecare zi ca Dumnezeu să o țină în dreapta lui. Mai mult, Milica Dodan a amintit de toți copiii plecați de lângă familie mult prea devreme, nevinovați. Cu siguranță, doar cei care, din păcate, au trecut prin această durere, înțeleg cu adevărat rândurile scrise de Milica Dodan.

„Imi lipsești mult .... 😭😭😭💔💔💔💔💔 Mă rog la Bunul Dumnezeu să te țina la dreapta lui, suflet nevinovat. Să ai lumină și verdeață alături de toți ingerasii plecați mult prea devreme de lângă mamele lor îndurerate ... 🙏🙏😭😭😭”, a mai precizat mama Valentinei Nica.

Vă reamintim că s-a petrecut după ce Valentina Nica ar fi încercat să-i povestească noii iubite a criminalului despre relația lor. Cosmin Dan a cerut ajutorul unor prieteni, care i-au adus o sticlă de benzină. Tânăra a fost incendiată și și-a pierdut viața în chinuri greu de imaginat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro