Incredibil! Două mame s-au bătut pe locul de parcare, în fața unei școli din Suceava. VIDEO

Incredibil! Două mame s-au bătut pe locul de parcare, în fața unei școli din Suceava. VIDEO © captura video

Scene incredibile în fața unei școli din Suceava. Două femeie am început să se lovească cu pumnii și picioarele, din cauza unui loc de parcare. Totul s-a întâmplat în fața elevilor care abia ieșiseră de la cursuri. 

Pe filmare se poate vedea cum mamele se îmbrâncesc, se trag de păr, își adresează injurii și cad pe jos la un moment dat, totul din cauza unui loc de parcare aflat în fața școlii. Femeile veniseră să își ia copiii de la școală, la finalul orelor de curs. După cum se poate vedea în imagini, mașinile erau parcate lateral, însă una dintre ele nu putea să iasă de acolo din cauza celeilalte. Probabil că au discutat problema, însă au văzut că nu au ajuns la nici un consens și au trecut la atac. 

Copilul uneia dintre mame a participat la bătaie

Una dintre femei o trântește la pământ pe cealaltă și începe să o tragă de păr și să o lovească cu pumnii în cap. Șocant este faptul că la bătaie a participat și un minor, cel mai probabil fiul uneia dintre ele, care voia să îi ia apărarea mamei. VEZI VIDEO AICI.

Imaginile au fost filmate de mai mulți trecători care cu siguranță au fost surprinși neplăcut să vadă că astfel de scene se pot derula în fața unei unități de învățământ. Pentru moment, nu se știe dacă au intervenit polițiști pentru aplanarea conflictului sau femeile au fost amendate pentru fapta lor scandaloasă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro