Mara Bănică a dat-o de gol pe Vulpiţă. Ce i-a spus soţia lui Viorel despre Marian, în spatele camerelor de filmat

Mara Bănică a dat-o de gol pe Vulpiţă. Ce i-a spus soţia lui Viorel despre Marian, în spatele camerelor de filmat © Captură

Numele Veronicăi şi al lui Viorel se află pe buzele tuturor, după ce în fiecare zi apar noi şi noi detalii din relaţia celor doi. După ce lucrurile se liniştiseră pentru ei, problemele au reapărut după ce Marian şi-a declarat iubirea faţă de tânăra de 22 de ani.

Alături de Veronica şi de Viorel, şi numele lui Marian a stat pe buzele tuturor încă de la început. Iniţial, acesta a fost acuzat că a abuzat de Vulpiţă, ulterior aflându-se că, de fapt, totul a fost de comun acord. Mai apoi, Marian a pus sare pe rană în relaţia soţilor Stegaru, după ce a afirmat că are bănuieli că fetiţa Veronicăi este a lui. Testul de paternitate a dezminţit, însă, acest lucru.

Acum, când toată lumea credea că acesta îşi va vedea de viaţa lui, Marian a revenit la ''Acces Direct'', unde a precizat că are sentimente pentru nevasta lui Viorel.

La rândul său, Vulpiţa a fost întrebată mereu dacă este fericită în relaţia cu Viorel. Deşi a stat momente bune pe gânduri, Vulpiţa a spus de fiecare dată că este fericită şi împlinită alături de tatăl fetiţei sale.

Să fie, oare, chiar aşa? Nu de alta, dar în emisiunea de joi seara, Mara Bănică a dat-o de gol pe Vulpiţă. Îndrăgita jurnalistă a precizat că, într-o zi, în spatele camerelor de filmat, Veronica i-a recunoscut că Marian este mai chipos decât soţul său. Ba chiar mai mult de atât, Mara Bănică a precizat că ea crede că Vulpiţa îl place şi ea, la rândul ei, pe Marian, chiar dacă aceasta nu recunoaşte.

''Eu cred că îi place în continuare de Marian. La un moment dat am avut o discuţie şi i-am spus: 'este mai frumos Marian' şi ea a început să râdă şi a spus: da, este'', a spus Mara Bănică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro