Femeia din România care ar fi văzut-o pe Alexandra Măceşanu în Italia se teme să mai vorbească. "M-a ameninţat că mă omoară"

Femeia din România care ar fi văzut-o pe Alexandra Măceşanu în Italia se teme să mai vorbească. "M-a ameninţat că mă omoară" © Captură

În creierii nopţii, într-un oraş periculos, o echipă "Acces Direct" a plecat în căutarea adevărului în cazul Caracal, după ce două românce, stabilite în Napoli, Italia, au povestit că ar fi văzut-o şi chiar că ar fi stat de vorbă cu Alexandra Măceşanu. Nu a fost deloc uşor să se ajungă în locurile indicate de cele două femei, pentru ca să se poată verifica informaţile.

Cu informaţiile primite de la cele două românce din Italia, care susţin că ar fi văzut-o pe Alexandra, în Italia, Mara Bănică a plecat în căutarea adevărului. Tocmai la Napoli. Planul era ca Mara Bănică să ia legătura cu aceste femei, când ajungea acolo, însă în momentul în care jurnalista a aterizat la Napoli, româncele au dat înapoi. 

"Fostul meu soţ m-a ameninţat că mă omoară, dacă eu vin să vorbesc de Alexandra. Mie mi-e frică şi nu mai vin. Am doi copii de crescut. Actualul meu concubin nu e acasă. Vineri seara se întoarce, iar eu stau singură. Mă poate omorî oricând. Ăsta e violent, fostul meu soţ de origine albaneză", a spus una dintre românce. Mai mult, românca a trimis şi un mesaj pe care fostul soţ, de origine albaneză, i l-a trimis. "Încercați să nu mai vorbiți despre mine la tv în România! (...) Cel mai bine este să nu mai dați informaţii despre mine. Alexandra (...) o trimit de aici", este mesajul transmis de albanez.

Însă, pentru că româncele dăduseră deja câteva informaţii preţioase, Mara Bănică a plecat în căutarea adevărului. Prima oprire barul româncei din Napoli. Chiar dacă era trecut de miezul nopţii şi Napoli este un oraş destul de periculos, echipa Acces Direct nu s-a oprit din căutări. Următoarea locaţie în care Mara Bănică s-a dus a fost cea în care românca susţinea că fostul ei soţ, de origine albaneză, ar fi ţinut-o pe fată. Din păcate, mai multe informaţii nu a putut să afle, însă, Mara Bănică a luat legătura cu carabinierii, cu care se află în contact, astfe că orice nouă informaţie vor afla aceştia o vor transmite şi în România.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro