Marcel Ciolacu, din nou pe mâinile medicilor! Cât de gravă este starea de sănătate a președintelui interimar PSD 

Marcel Ciolacu, din nou pe mâinile medicilor! Cât de gravă este starea de sănătate a președintelui interimar PSD © arhivă

După ce în urmă cu două zile a ajuns de urgență la spital, starea de sănătate a lui Marcel Ciolacu continuă să se agraveze! Astăzi, președintele interimar al PSD a ajuns din nou pe mâinile medicilor. 

Duminică, Marcel Ciolacu a ajuns de urgență la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central, după ce s-a simțit rău și a leșinat în timpul unei conferințe de presă. Cadrele medicale i-au acordat primul ajutor, recoltându-i-se inclusiv probe în contextul infectării cu noul coronavirus. Potrivit informațiilor oferite de medici, Marcel Ciolacu a avut o cădere de calciu.

Când toată lumea credea că apele s-au liniștit, o nouă veste zguduie România. Președintele interimar al PSD a ajuns din nou pe mâinile medicilor, după ce s-a simțit rău, potrivit antena3.ro. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii despre starea de sănătate a liderului! 

Mesajul transmis de Marcel Ciolacu, după ce a ieșit din spital, în urmă cu două zile 

Liderul interimar al PSD a scris un mesaj pe contul de Facebook, prin care le-a mulțumit celor care l-au ajutat să treacă peste problemele de sănătate. De asemenea, Marcel Ciolacu a afirmat că se simte bine și este pregătit să revină la muncă. 

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă. Mă întorc la treabă!”, a scris Ciolacu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro