S-a aflat! Tânărul scandalagiu infectat cu HIV, care a zgâriat un polițist din Capitală, este cunoscutul interlop ”Bombardieru”

S-a aflat! Tânărul scandalagiu infectat cu HIV, care a zgâriat un polițist din Capitală, este cunoscutul interlop ”Bombardieru” © arhivă

Noi dezvăluiri în cazul tânărului scandalagiu infectat cu HIV, care a zgâriat intenționat un polițist din Capitală! Bărbatul este un cunoscut interlop, zis și ”Bombardieru”!

Un incident șocant a avut loc în Sectorul 2 al Capitalei, în urmă cu două zile, atunci când un echipaj aflat în misiune a intervenit pentru a legitima un grup de tineri care făceau zarvă pe stradă. Enervat de faptul că a fost deranjat, unul dintre bărbați l-a zgâriat intenționat pe un polițist, acesta fiind infectat cu HIV. 

Acum, noi dezvăluiri ies la iveală! Tânărul scandalagiu care a pus în pericol viața organului de poliție este, de fapt, un cunoscut interlop. Saru Virgil, pe numele din buletin, însă se intitulează ”Bombardieru”.

Polițistul a povestit pe scurt întâmplarea, fiind șocat de cele întâmplate. Se teme pentru viața lui, dar mai ales, pentru cea a familiei. În plus, acesta consideră că în urma evenimentului neplăcut, întreaga instituție pe care o reprezintă a fost umilită. 

”A fost umilită o întreagă instituție, o întreaga breaslă neputincioasă. Eu stau și ma gândesc ce se va întâmpla cu viata mea dacă eu voi dezvolta virusul HIV sau hepatita B și mai stau și ma gândesc unde voi mai găsi motivația să-mi fac meseria cu determinare și curaj. Mie cine-mi plătește suferința? Cine le alină suferința părinților mei?

Eu trag greu ca și mulți alți colegi iar #bombardierul se plimba liber pe stradă, demonstrând încă odată ca oricine poate sa agreseze un organ al legii ca oricum nu pățește nimic. Vreți siguranță și încredere?

Și noi vrem, dar suntem singuri!", a povestit organul de poliție, potrivit antena3.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro