Maria Ghiorghiu a avut, din nou, dreptate! Celebra clarvăzătoare a prezis cutremurul din Albania: „A avut loc”

Maria Ghiorghiu a avut, din nou, dreptate! Celebra clarvăzătoare a prezis cutremurul din Albania: „A avut loc” © arhivă

Cutremurul puternic din Albania în urma căruia au murit numeroși oameni și alte sute au fost răniți a fost prezis de către celebra clarvăzătoare Maria Ghiorghiu. Imediat după tragedie, aceasta a postat un mesaj pe blogul său în care le-a amintit oamenilor faptul că ea a văzut acest cutremur cu ceva timp înainte de a avea loc. 

Maria Ghiorghiu a avut, din nou, dreptate. Prezicătoarea a vorbit cu ceva timp de un cutremur violent, care din păcate, s-a produs în Albania și a avut efecte devastatoare.

Pe blogul său personal, Maria Ghiorghiu a postat un mesaj în care le-a spus oamenilor că a avut dreptate în privința seismului puternic ce a avut loc în Albania. 

„Din nefericire, acest cutremur a avut loc în Albania. Sunt oameni morți și sute de răniți, iar mulți alții sunt prinși sub dărâmături. Scriam despre blocuri dărâmate și despre o lumină ca un fulger care se plimbă pe suprafața pământului, această lumină era, de fapt, acei 10 km sub pământ, adâncimea la care s-a produs cutremurul” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.

Cutremure violente, în Albania

În această dimineață, mai multe cutremure au avut loc în Albania. Cel mai puternic seism dintre acestea a înregistrat nu mai puțin de 6,6 grade pe scara Richter și este considerat cel mai puternic cutremur din Albania, din ultimii 20 de ani. 

În urma cutremurelor violente din Albania, câțiva zeci de oameni au murit și câteva sute sunt prinși sub clădirile dărâmate. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro