Maria Ghiorghiu, avertisment despre Gheorghe Dincă: „Trebuie păzit bine, posibil să moară”

Maria Ghiorghiu, avertisment despre Gheorghe Dincă: „Trebuie păzit bine, posibil să moară” © arhivă

La aproape 3 săptămâni de când cazul crimelor din Caracal a luat amploare, Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său un mesaj extrem de puternic. Celebra clarvăzătoare este de părere că Dincă trebuie să fie extrem de bine păzit, căci ar putea să moară și, astfel, nu s-ar mai putea afla niciodată ceva de la el. 

Maria Ghiorghiu a postat pe blogul său personal o nouă premoniție cutremurătoare. Clarvăzătoarea susține că i s-a arătat în vis Gheorghe Dincă, însă fără viață și este de părere că trebuie să fie păzit extrem de bine, pentru a nu face vreun gest necugetat. În visul său, Gheorghe Dincă i s-a arătat Mariei Ghiorghiu într-un mod extrem de clar, căci aceasta a putut să descrie chiar și hainele pe care le purta Dincă, în acel moment. 

„În această dimineață,m-a trezit o lumină albă și strălucitoare. Pe pat, cu mâinile pe piept stă întins nimeni altul decât, acest individ din Caracal care a făcut atât de mult rău mai multor persoane. 
Era Gheorghe Dincă ,îmbrăcat într-un tricou (sau cămașă) pe fond alb și cu dungi galbene la orizontală imprimate. 
Acest individ nu mai respira; părea că este mort,mai ales că, avea și mâinile încrucișate pe piept și fața lividă cu ochii închiși”
a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său personal.

Mai mult, clarvăzătoarea susține că îi este milă de sufletul întunecat al lui Dincă, căci acesta, pentru toate faptele pe care le-a făcut va ajunge în Iad, acolo unde îl așteaptă o judecată cruntă. 

Maria Ghiorghiu susține că Gheorghe Dincă ar trebui să fie foarte bine păzit, pentru a nu ajunge să recurgă la un gest necugetat și astfel să se piardă orice speranță că ar mai putea oferi detalii esențiale despre crimele oribile pe care le-a comis, în Caracal. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro