Maria Ghiorghiu anunţă doliu în lumea artistică: "Ceva nu tocmai plăcut se va întâmpla"

Maria Ghiorghiu anunţă doliu în lumea artistică: "Ceva nu tocmai plăcut se va întâmpla" © Facebook

Maria Ghiorghiu anunţă o tragedie! Cunoscuta clarvăzătoare susţine că în curând va fi doliu în lumea artistică. 

Maria Ghiorghiu, clarvăzătoarea care a prezis mai multe tragedii, a scris pe blogul său un mesaj despre ceea ce ar urma să se întâmple. Aceasta a auzit un glas care o înştiinţa despre moartea unui artist sau unei artiste. 

"Dragii mei,

În această dimineaţă in zori de zi, mă trezeşte un glas care spune aşa: "Mărturie care ar îndolia si lumea artistică si cea revoltătoare. "După care, glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, iată cum, din păcate, ceva nu tocmai bine plăcut se va întâmpla, vreo tragedie care, va îndolia lumea artistică, dar şi populaţia care se va revolta.
Să ne rugam Bunului Dumnezeu şi Maicii Domnului ca să nu-şi întoarca faţa sa de la noi păcătoşii si să ne apere cu mila şi cu iubirea sa de oameni, amin! Cu dragoste, Maria"
, a scris Maria Ghiorghiu. 

Maria Ghiorghiu, mărturisire în cazul ororilor din Caracal

Pe blogul ei personal, Maria Ghiorghiu a postat un mesaj prin care le povestește tuturor faptul că Alexandra Măceșanu este încă în viață. "Dragii mei,orice-ar spune acest auto-intitulat criminal, eu vă spun că această fetiță trăiește. Unde anume o tot plimbă acești traficanți de carne vie,eu nu știu. Dar știu că fată trăiește și că e plimbată din loc în loc, atunci când aceștia simt că se apropie de ei pericolul de a fi descoperiți.  Cu siguranță, Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului ne vor descoperi nouă locul,iar prin ocrotirea Maicii Domnului, Alexandra va fi salvată” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro