Maria Ghiorghiu, la un pas de moarte! Ultimele vești, după ce clarvăzătoarea a fost operată de urgență

Maria Ghiorghiu, la un pas de moarte! Ultimele vești, după ce clarvăzătoarea a fost operată de urgență © Arhivă

La finalul lunii septembrie, Maria Ghiorghiu anunța că urmează să se opereze. Celebra clarvăzătoare a avut o operație la nivelul abdomenului, motiv pentru care, în ultimele câteva zile, a fost absentă din mediul online, acolo unde postează frecvent update-uri legate de premonițiile ei.

Maria Ghiorghiu a fost la un pas de moarte! Câteva ore au făcut diferența întră viață și o tragedie, așa cum a explicat chiar prezicătoarea, făcând astfel primele declarații după intervenția suferită.

Maria Ghiorghiu a fost operată

În direct la „Agenția VIP”, Cristi Brancu a primit un mesaj de la Maria Ghiorghiu, care a anunțat pe toată lumea să stea liniștită, oferind și primele detalii despre operația prin care a trecut.

Clarvăzătoarea a menționat că a fost la un pas de moarte și că dacă întârzia încă câteva ore la spital, ar fi putut să sfârșească într-un mod cu adevărat tragic. Însă, norocul a fost de partea ei, iar Maria Ghiorghiu se recuperează acum, sigur dar încet, situația ei fiind stabilă. I-a asigurat pe admiratori că va reveni online peste câteva zile și că, chiar și de pe patul de spital, a avut o mulțime de premoniții pe care abia așteaptă să le împărtășească.

Și-a prevăzut problemele de sănătate?

Maria Ghiorghiu chiar și-a prevăzut aceste probleme de sănătate, făcând în încheierea articolului în care anunță operația referire la o premoniție de acum câteva zile, în care s-a văzut pe ea, pe un pat de spital, conectată la perfuzii.

„Ce spuneți, dragii mei, se pare că s-a adeverit și acest articol despre mine, cu perfuzia la picior. Nu-i așa?”, a scris Maria Ghiorghiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro