Maria Ghiorghiu se operează de urgență: „M-am simțit rău toată luna”

Maria Ghiorghiu se operează de urgență: „M-am simțit rău toată luna” © Arhivă

Momente grele pentru Maria Ghiorghiu. Celebra clarvăzătoare a ajuns pe mâinile medicilor, din cauza unor probleme de sănătate care nu-i dau pace. Prezicătoarea și-a informat admiratorii și cititorii de acest fapt, explicând motivul pentru care nu va mai fi prezentă online, timp de câteva zile.

Maria Ghiorghiu este supusă, luni, unei operații la nivelul abdomenului. Prezicătoarea a explicat că, de ceva vreme, diversele intervenții suferite s-au acumulat și au dat naștere unor complicații de care trebuie să scape cât mai repede.

Anunțul făcut de Maria Ghiorghiu

Așadar, Maria Ghiorghiu și-a anunțat cititorii că nu va mai scrie pe blog, timp de câteva zile.

„Începând cu ziua de luni, 30 septembrie 2019, voi lipsi câteva zile, deoarece trebuie să mă internez într-un spital din România, pentru o operație pe abdomen. Din pricina a mai multor intervenții chirurgicale pe care le-am suferit de-a lungul anilor s-au format aderenţe care mi-au încarcerat intestinele. Iar acum a venit momentul să le îndepărtăm chirurgical. M-am simțit rău toată luna septembrie și am mers la medicul chirurg care a hotarât că trebuie intervenit chirurgical”, a anunțat Maria Ghiorghiu, pe blogul ei.

Și-a prevăzut problemele de sănătate?

Admiratorii i-au transmis toate cele bune, urându-i să se însănătoșească cât mai repede. Interesant este, însă, faptul că se pare că Maria Ghiorghiu chiar și-a prevăzut aceste probleme de sănătate, făcând în încheierea articolului referire la o premoniție de acum câteva zile, în care s-a văzut pe ea, pe un pat de spital, conectată la perfuzii.

„Ce spuneți, dragii mei, se pare că s-a adeverit și acest articol despre mine, cu perfuzia la picior. Nu-i așa?”, a concluzionat Maria Ghiorghiu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro