"Vânt și ploi torențiale". Anunț îngrijorător făcut de Maria Ghiorghiu

"Vânt și ploi torențiale". Anunț îngrijorător făcut de Maria Ghiorghiu © Facebook

Maria Ghiorghiu a publicat un anunț îngrijorător pe pagina sa. Așa cum și meteorologii anunță, vor urma câteva zile cu ploi, însă clarvăzătoarea susține că vor fi torențiale, iar vântul va sufla cu putere în zona de sud-est a țării. 

Maria Ghiorghiu a scris un articol despre ce ar urma să se întâmple în România. Aceasta spune că a văzut imagini cu oameni care leargă cu umbrele, în speranța că vor putea străbate șiroaiele ce cădeau din cer. 

"În această noapte mă trezește o lumină albă și strălucitoare, lumina ce-mi arata înspre sud, o stradă pe care ploaia torențială o umpluse de bălți.
Un vânt puternic se stârnise, iar oamenii cu umbrelele deasupra capului abia daca mai puteau străbate prin siroaiele ce cadeau din cer si prin vântul puternic. Prieteni dragi, deja simțim ca a venit timpul foarte rece, așadar, vom avea parte și de ploi torențiale mult așteptate, deoarece pămantul este foarte, foarte uscat.
Să ne rugam Bunului Dumnezeu și Maicutei Domnului ca să ne apere cu mila și cu iubirea Sa de oameni, și să ne ajute în fiecare clipă a vieții noastre"
, a scris Maria Ghiorghiu.

Recent, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a spus că ar urma să aibă loc un cutremur puternic. Nu a înţeles însă întregul mesaj pe care l-a primit, însă a scris totul pentru a le arăta şi celor care îi urmăresc activitatea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro