Cutremur puternic, prevăzut de Maria Ghiorghiu: "Tot ce înseamnă chin şi suferinţă"

Cutremur puternic, prevăzut de Maria Ghiorghiu: "Tot ce înseamnă chin şi suferinţă" © Facebook

Maria Ghiorghiu face previziuni înspăimântătoare! Cunoscuta clarvăzătoare susţine că ar urma să aibă loc un cutremur puternic, însă nu ştie exact locul în care se va produce acesta. A scris un articol pe blog cu privire la ceea ce i s-a arătat. 

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu susţine că a văzut cum o încăpere de cutremura puternic. Nu a înţeles însă întregul mesaj pe care l-a primit, însă a scris totul pentru a le arăta şi celor care îi urmăresc activitatea. 

"În această dimineaţă în zori de zi, mă trezeşte un glas care spune aşa: "Ia să am două mâini, de când a venit cutremurul". Clipă în care văd o încăpere îngustă si doi copilaşi în încăpere si care încăpere a început a se cutremura tare. In ceea ce priveste mesajul de mai sus este mai cu tâlc. Ce înseamnă "doua mâini" de cand a venit cutremurul, cu siguranţă vom afla împreună. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului ca să ne apere de cutremure devastatoare precum şi de tot ce înseamnă chin şi suferinţă", a scris Maria Ghiorghiu. 

Vă reamintim că în România, de la începutul lunii septembrie şi până acum, au avut loc mai multe cutremure, dintre care două puternice. Primul a avut o magnitudine de 4,5 grade pe scara Richter, iar cel de-al doilea, la câteva zile distanţă, a înregistrat 4,1 grade pe scara Richter. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro